Gratis masterclass

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Gratis masterclass: In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Voor wie

Voor iedere vrouw met PCOS of PCOS symptomen.

Naar schatting heeft één op de vijf vrouwen PCOS waarvan een deel de diagnose nog niet heeft maar wel kampt met symptomen. Voor al die vrouwen creëren wij hét platform om antwoord te geven op hun onzekerheden, PCOS onder controle te krijgen en hun lichaam weer in balans te krijgen.

Op zoek naar betrouwbare informatie over PCOS?

In onze artikelen en podcasts schrijven en praten wij en andere PCOS deskundigen over relevante onderwerpen.

We delen over behandelingen, voeding, beweging, verzorging, kinderwensen, ervaringen, geestelijke gezondheid en de medische aspecten met betrekking tot PCOS.

Aan de slag om PCOS onder controle te krijgen?

Met onze producten stellen wij iedereen in staat zelf de handen uit de mouwen te steken (op de juiste wijze) en hun lichaam weer in balans te krijgen.

Het receptenboek en weekmenu’s. 

Met het receptenboek krijgt je bijvoorbeeld een zee aan heerlijke PCOS loving recepten. De weekmenu’s geven je concrete voorbeelden van een PCOS loving voedingspatroon en met de PCOS Balans Formule krijg je een volledig beeld van jouw unieke situatie en een concreet stappenplan om zelf aan de slag te gaan om je PCOS aan te pakken.

Exclusive PCOS expert coaching voor persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding en specifiek maatwerk om aan te laten sluiten om jouw unieke situatie? Wil jij jouw pad naar herstel bewandelen met een expert aan jouw zijde? Tijdens ons 3-maanden traject lopen wij helemaal met je mee zodat jouw gezondheid zo snel en goed mogelijk optimaliseert.

Tijdens onze consulten helpen Loes of Isabelle je jouw unieke situatie begrijpen. Je hebt direct toegang tot de expertise van beide experts en ze zijn gedurende de drie maanden slechts een WhatsApp bericht van jou verwijderd. Op basis van jouw situatie wordt een persoonlijk behandelplan bepaald en ga je samen de stappen in je leven integreren.

We mochten al zo veel vrouwen helpen. Dit is pas het begin!

Recensies

Dit zeggen andere vrouwen.

Hee! Ik heb net de eerste twee afleveringen van de podcast geluisterd en wil gewoon even heel graag laten weten: BEDANKT. Gisteren heb ik bij de gynaecoloog gehoord dat ik misschien/waarschijnlijk PCOS heb (nooit van gehoord) en na er gisteren en vandaag over gelezen te hebben, ging ik volledig in de stress-/alarmstand. Het luisteren van de podcst bood zeer welkome relativereing en zodoende ook kalmering. Echt heel fijn dat jullie dit doen ❤️

“Hi Isabelle en Loes,
Ruim een maand geleden ben ik naast het fertiliteitstraject in het ziekenhuis gestart met de PCOS Balans Formule. Het bevalt me super goed, ik voel me al zo veel beter door de kleine aanpassingen in voeding en mindset. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen terug dat ik mijn PCOS klachten aan kon pakken. (Ik had namelijk helemaal geen cyclus en was het vertrouwen in mijn lichaam volledig kwijt). Ik had even een korte pauze met de hormoonkuren want dat is toch erg pittig… Ik wilde weer gaan beginnen maar voordat je daarmee begint moet je altijd even een zwangerschapstest doen en je gelooft het niet, deze was positief! Ik kan het zelf nog steeds niet geloven maar ik kan ondanks mijn PCOS dus gewoon zwanger worden!”

Hi Isabelle en Loes, mijn complimenten voor de PCOS Balans Formule die jullie samen gemaakt hebben. Ik ben pas bij Masterclass 2 maar nu al zo veel geleerd! Er vallen nu al zo veel puzzelstukjes op hun plaats en ik weet nu al deels waar mijn klachten vandaan komen. Zelfs mijn vriend is super enthousiast, die is altijd heel erg sceptisch is over voeding maar hij staat hier echt helemaal achter. Dat is zo fijn! Ik kan niet wachten om met de volgende Masterclasses aan de slag te gaan en straks klachten vrij te kunnen leven. Heel erg bedankt! 🤩

Heb jij PCOS of denk je dat je PCOS hebt?

Met onze gratis PCOS test krijg jij inzicht in welke eerste stappen jij kunt zetten om weer in balans te komen.

error: De inhoud is beschermd!