Gratis masterclass

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Gratis masterclass: In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

VEELGESTELDE VRAGEN

Antwoord op (bijna) al jouw vragen over PCOS Platform!

Hieronder vind je de meestgestelde vragen en onze antwoorden daarop. Ook vragen over de PCOS Community zijn hier beantwoord. Zit het antwoord op jouw vraag er nou niet tussen schroom dan niet om contact op te nemen!

Hoe weet ik of ik PCOS heb?

De diagnose PCOS kan alleen gesteld worden door een arts. In dit artikel vertellen we je alles over de diagnose en hoe je die krijgt. Zo’n 5 tot 10% van de vrouwen met PCOS heeft geen diagnose. Herken jij je in de klachten? Breng dan vooral een bezoek aan de huisarts. Een diagnose kan je helpen bij een adequate behandeling.

Ik heb net de diagnose gekregen, wat kan ik doen?

We raden je aan je in te lezen over PCOS en wat je hier aan kunt doen. We hebben hier een serie artikelen over geschreven, het eerste artikel vind je hier. Kijk vooral ook naar onze andere artikelen, onze Instagrampagina of luister onze podcast voor alle ins en outs over PCOS.

Kun je PCOS genezen?

Nee, PCOS kun je niet genezen. Je blijft je hele leven meer gevoelig voor het syndroom dan vrouwen die zich niet in de symptomen herkennen. Wel kun je heel goed leven met PCOS en veel klachten reduceren om lichamelijk weer in balans te komen. Wij vertellen je hier alles over op PCOS Platform.

Wat kan ik zelf doen om mijn PCOS aan te pakken/weer in balans te komen?

Heel veel! Hoewel veel vrouwen te horen krijgen dat je weinig aan PCOS kunt doen, is dit niet waar. Door middel van voeding, leefstijl en eventueel gerichte (medische) interventies kun je heel veel gezondheidswinst behalen als je PCOS hebt. Lees vooral onze artikelen eens door om hier meer inzicht in te krijgen.

Ik zie door de bomen het bos niet meer: waar moet ik beginnen om mijn PCOS aan te pakken/weer in balans te komen?

Je bent niet alleen! Wij horen veel vrouwen zeggen dat ze door de bomen het bos niet meer zien en zelf hebben wij dit ook ervaren. Om je op weg te helpen, hebben wij een test ontwikkeld waardoor jij informatie ontvangt om je te helpen bij het vinden van een startpunt. De test vind je hier.

Hoe weet ik wat de oorzaak van mijn PCOS is?

We schrijven over de oorzaak van PCOS in dit artikel. Ook vertellen we er over in deze podcast.

Hoe kunnen jullie mij helpen?

Wj hebben om jou te helpen op basis van onze ervaringen, studies en onderzoek onze kennis gebundeld in diverse producten, zoals een gratis test, een receptenboek, weekmenu’s, een online programma en 1-op-1 coaching. Hier lees je meer over hoe we je kunnen helpen. Daarnaast schrijven we over relevante onderwerpen, zie hier. Ook praten we over PCOS in onze podcast, deze vind je hier. Tot slot geven we veel tips, tricks en een inkijkje in het leven met PCOS op Instagram.

Doen jullie ook 1-op-1 trajecten?

Ja, hier lees je er alles over.

Voeren jullie ook (laboratorium) onderzoek uit zoals darm- en bloedonderzoeken of een EMB test?

Ja, als dit van meerwaarde is ondersteunen wij jou in onze 1-op-1 coachingstrajecten bij het inzetten, uitvoeren en interpreteren van specifiek laboratoriumonderzoek. Wij werken niet met de EMB test vanwege het feit dat wij die niet betrouwbaar vinden.

Hoe kan ik in de online omgeving van de PCOS Community inloggen?

Je kunt hier inloggen in de online omgeving van de PCOS Community. Het wachtwoord ontvang je altijd via de mail als je bent aangemeld voor de desbetreffende maand. Ben je je wachtwoord kwijt? Mail dan naar [email protected]

Hoelang heb ik toegang tot de PCOS Community maanden?

De online omgeving van een maand blijft na de desbetreffende maand nog één maand online. Je hebt dus twee maanden om alles te bekijken en de handouts te downloaden.

Hoe kan ik mij afmelden voor de PCOS Community?

Je kunt je afmelden door dit formulier in te vullen. Let op: je kunt je afmelden vóór de start van de volgende maand van de PCOS Community (begin en einddatum vind je hier).

error: De inhoud is beschermd!