Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Vragen


1. Ik heb net de diagnose PCOS gekregen, wat nu?

Dat kan overweldigend nieuws zijn en tijd kosten om te verwerken. Dat je dit leest betekent waarschijnlijk dat je PCOS hebt opgezocht en dat is al een eerste stap. Je kunt het artikel PCOS diagnose stappenplan lezen voor inspiratie. Heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op of stel je vraag in de online community.

2. Ik wil in contact komen met andere vrouwen met PCOS, is dat mogelijk?

Dat kan in onze online community. Je kunt lid worden van een groep en daar op het forum met elkaar onderwerpen bespreken. Bovendien kun je vrienden worden met de andere leden van de online community en privé berichten naar elkaar sturen.

3. Ik wil lid worden van de community maar anoniem blijven, kan dat?

Dat is mogelijk door een onherkenbare gebruikersnaam te gebruiken die niet naar jou te herleiden is. De gebruikersnaam is de enige informatie die openbaar moet zijn wegens de functionaliteit van de community. Bij de registratie en bij je eigen profielinstellingen, kun je zelf instellen welke informatie je met wie wilt delen.

4. Ik wil de e-mailmeldingen van de online community wijzigen of uitzetten, hoe doe ik dat?

Je kunt je e-mailmeldingen van de online community wijzigen of uitzetten door naar je profiel te gaan, dan naar 'e-mail' en daar je instellingen naar wens te veranderen. Vergeet niet de veranderingen op te slaan.

5. Ik wil mijn account en gegevens verwijderen, hoe doe ik dat?

Je kunt je account verwijderen door naar je profiel te gaan, ga naar instellingen en vervolgens naar 'verwijder account'. Daar kun je je account verwijderen en daarmee worden je gegevens ook verwijderd.

6. Ik wil een eigen groep in de online community starten, is dat mogelijk?

Neem dan contact op via het contactformulier en geef daarin je wensen aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

7. Ik heb een vraag, suggestie of klacht, waar kan ik die indienen?

Die zijn altijd welkom en kun je via ons contactformulier indienen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

8. Ik wil mijn ervaringsverhaal delen, hoe kan ik dat doen?

Wat fijn dat je je verhaal wilt delen met PCOS Platform. Dan kan via dit formulier.

9. Ik wil in contact komen met een van de deskundigen op PCOS Platform, waar kan dat?

Op deze pagina staan alle deskundigen op een rij. Door op het icoontje naast hun naam te klikken, kom je op hun eigen website terecht. Daar kun je contact met de desbetreffende deskundige opnemen.

10. Ik ben een deskundige en wil graag contact opnemen met PCOS Platform, hoe doe ik dat?

Wat leuk om te horen dat je contact met ons wilt opnemen. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of via het contactformulier.

11. Wat is het doel van PCOS Platform?

Met PCOS Platform willen we zo veel mogelijk vrouwen met PCOS op een praktische manier informeren over alles rondom PCOS. Daarbij willen we een community vormen waar deze vrouwen terecht kunnen voor vragen, tips & tricks en ervaringen. Lees hier meer over PCOS Platform.

12. Waar is de informatie op PCOS Platform op gebaseerd?

De informatie op PCOS Platform is gebaseerd op verschillende bronnen betreffende wetenschappelijke artikelen, medische documenten of alle kennis die de founder Isabelle heeft opgedaan over leefstijl en PCOS. Daarbij worden waar nodig deskundigen geraadpleegd voor aanvullingen, reviewing van informatie of eigen gastblogs. De informatie van de deskundigen is gebaseerd op hun expertise. De informatie op dit platform is nimmer bedoeld als medisch advies. Voor meer informatie, bezoek onze huisregels.

13. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Je kunt altijd alle vragen insturen via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ieder lichaam is uniek en elke situatie is anders. Hopelijk raak je geïnspireerd om jouw persoonlijke aanpak te vinden. Helemaal op jou afgestemd, door jou afgestemd.

Altijd op de hoogte zijn?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief (geen spam, beloofd)

Ik heb het Privacybeleid gelezen en ga ermee akkoord