Gratis masterclass – Van PCOS naar balans

Hoe kom je van PCOS in balans? In deze online masterclass nemen we je mee in de oorzaak van PCOS, wat je uit balans kan brengen en hoe je jouw PCOS kunt aanpakken om weer in balans te komen.

Je komt niet in beeld.
Na afloop ontvang je een opname die je tijdelijk kunt terugkijken.

pcos-webinar

Dit is het programma van de masterclass:

  • Hoe werkt het vrouwelijk lichaam en de menstruatiecyclus?
  • Wat is PCOS precies? Wat gebeurt er
  • Stress en het metabolisme
  • Onze visie op het aanpakken van PCOS
  • De samenhang van alle processen in het lichaam
  • Waarom je PCOS wilt aanpakken
  • Wat wij vaak zien in de praktijk
  • Hoe wij jou kunnen helpen

Ervaringen

review PCOS platform
review PCOS Platform

Nog even voorstellen

Jaren geleden kregen wij ook de diagnose PCOS met heel veel bijbehorende klachten. Ons werd verteld dat er geen kans was op herstel en we symptomen alleen konden onderdrukken. We merkten dat dit ons alleen maar meer klachten gaf, waardoor we op zoek zijn gegaan naar antwoorden. Door vele jaren onderzoek, studie en ervaring hebben wij ontdekt dat PCOS klachten wél kunnen worden verholpen en je weer volledig in balans kunt komen. Door middel van de juiste voeding en leefstijl geven kan je het lichaam precies geven wat het nodig heeft om alle processen volledig te ondersteunen waardoor het weer optimaal kan functioneren.

Over Isabelle

Hormoontherapeut gespecialiseerd in PCOS

Vanuit haar expertise en ervaring helpt Isabelle vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken. Als hormoontherapeut is ze gespecialiseerd om vrouwen met PCOS inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten. Vanuit daar start haar hulp en begeleiding zodat veranderingen om hormonaal weer in balans te komen ook daadwerkelijk in je leven gerealiseerd te kunnen worden. Tot slot helpt ze vrouwen met PCOS wanneer er sprake is van een laag zelfbeeld of verstoorde relatie met voeding.

Over Loes

Orthomoleculair Therapeut gespecialiseerd in PCOS

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid is Loes goed in staat te begrijpen hoe het is om te leven met (klachten van) PCOS. Als orthomoleculair therapeut heeft zij geleerd hoe systemen in het lichaam werken en hoe je verstoringen hierin kan verhelpen met voeding, leefstijl en gericht gebruik van specifieke supplementen. Ook weet Loes hoe je bewust en doordacht specifiek laboratoriumonderzoek in kan zetten wanneer dit nodig is. Ze is altijd op zoek naar waar klachten vandaan komen, wat symptomen betekenen en wat de brede verstoringen die gepaard gaan met PCOS inhouden en hoe je die kunt verhelpen.

pcos-webinar

Gratis masterclass – Van PCOS naar balans

Ontdek wat je kunt doen om weer in balans te komen!

error: De inhoud is beschermd!