De PCOS Community

De online plek voor vrouwen met PCOS waar jij maandelijks helemaal wordt meegenomen in één hoofdthema omtrent PCOS. Voor balans in je lichaam, je geest en je leven.

Thema februari: PCOS & Budget.

Wil je PCOS Loving leven om weer in balans te komen maar merk je dat het financieel niet lukt? Of zou je graag wat meer budget-proof PCOS Loving willen leven maar weet je niet waarop je het beste kunt besparen? Dan is de PCOS Community in ieder geval in februari voor jou!

Wat is PCOS Loving en welke kosten komen daarbij kijken? Waarop kun je kosten besparen maar toch PCOS Loving leven zodat je in balans kunt komen/blijven? Hoe maken wij keuzes die passen bij ons budget? Waar kun je volgens ons het beste je geld aan uit geven/juist beter op besparen? Waar letten wij op en welke tips geven we onze cliënten? Dat zijn vragen waar wij deze maand antwoord op zullen geven in de community. We geven niet alleen uitleg, maar maken het ook praktisch!

Focus

Je PCOS aanpakken door je voeding, leefstijl, mindset én beweging allemaal in één keer aan te pakken? Zodat precies niets écht goed lukt of je uiteindelijk nog meer stress krijgt? In de community focussen we ons per maand op één thema zodat je daar gericht mee aan de slag kunt.

Praktisch

Als je weer in balans wilt komen, zul je aan de slag moeten gaan. Dat is precies de insteek van de community: praktische adviezen. Door masterclasses te combineren met praktische handouts kun jij direct aan de slag om stappen te zetten richting meer balans in je lichaam, geest en leven.

Connect

Waarom zou je het alleen doen als het ook samen kan? Door samen met een groep gelijkgestemde vrouwen stappen te zetten wordt het zoveel fijner en leuker! In de community is alle ruimte om met elkaar te connecten.

Hoe helpt de community jou?

Wij snappen je frustratie: wij hebben jaren alles geprobeerd wat we tegen kwamen om onze PCOS klachten terug te dringen. Alle diëten zijn de revue gepasseerd (vegan, ketogeen, Paleo, Intermittent Fasting, koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, noem maar op) en niets leidde tot volledig balans en duurzame gezondheid. Na vele uren studeren, het volgen van diverse opleidingen en véél ervaringen opdoen hebben we ontdekt wat wel werkt voor PCOS. Als wij toen deze informatie tot onze beschikking hadden gehad, had dit zoveel tijd, geld, energie en verdriet gescheeld!  Het is ontzettend frustrerend als je denkt alles goed te doen, maar je toch veel aanhoudende klachten hebt. Maar echt, je kunt weer in balans komen!

Dit is wat je krijgt:

Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep. Iedere maandagochtend delen wij een waardevol inzicht wat ons heeft geholpen naar lichamelijk en geestelijk balans. Dit kun je zien als een soort mini masterclass van 5-15 minuten. Mindset speelt ook een belangrijke rol in een PCOS Loving leven en daarom nemen we je iedere maandag weer mee in een thema wat ook bij ons speelt of heeft gespeeld.

Iedere maand zijn er 1-3 masterclasses van ons en/of andere deskundigen. Deze maand is het thema PCOS & Budget en zullen wij (Loes en Isabelle, PCOS experts) je hier alles over vertellen in de volgende masterclasses:

  1. Wat komt er allemaal kijken bij een PCOS Loving leven en hoeveel kost dat?
  2. PCOS Loving budgetteren (inclusief onze 10 beste geldbesparende tips)

Daarnaast is er een extra expert masterclass van kinderwenscoach Robbin Boots.

Maandelijks is er 1x een live Q&A van 1 uur. Je kunt je vragen van tevoren insturen en zult tijdens de Q&A persoonlijk van ons antwoord krijgen. Deze maand is de Q&A dinsdag 8 februari van 17:00-18:00. Achteraf krijg je een opname.

De community is praktisch dus je ontvangt iedere maand minstens één praktische handout. Deze maand ontvang je:

  • Motiverende screensaver
  • Tool om inzicht te krijgen in jouw financiën
  • PCOS Loving dagmenu (met zes maaltijden)

Yoga kan je helpen meer rust en ontspanning te vinden. Ook is het een hele geschikte vorm van beweging bij PCOS. Je krijgt toegang tot twee yogalessen (Relax en Connect) van Carry gericht op ontspanning en het vinden van balans in je lichaam die je altijd kunt doen. Juist voor vrouwen met PCOS is dit een hele mooie tool om fysieke en mentale stress te verlagen. 

In de community (de Facebookgroep) is alle ruimte om met elkaar te connecten. Je kunt vragen stellen en tips of ervaringen met elkaar delen. Zo kunnen we elkaar helpen, inspireren en motiveren!

Iedere maand delen wij een praktische budgettip. Dit zijn tips die wij zelf ook toepassen en ons een hoop geld besparen zonder dat we in hoeven te leveren op onze gezondheid.

BONUS: Je ontvangt de PCOS Loving productenlijst handout waarin al onze favoriete PCOS Loving producten inclusief merk/winkel staan. Hiermee kun jij direct aan de slag!

De investering voor De PCOS Community is 5,50 per maand

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de masterclasses en handouts ed. van de voorafgaande maanden. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

Nog even voorstellen

Jaren geleden kregen wij ook de diagnose PCOS met heel veel bijbehorende klachten. Ons werd verteld dat er geen kans was op herstel en we symptomen alleen konden onderdrukken. We merkten dat dit ons alleen maar meer klachten gaf, waardoor we op zoek zijn gegaan naar antwoorden. Door vele jaren onderzoek, studie en ervaring hebben wij ontdekt dat PCOS klachten wél kunnen worden verholpen en je weer volledig in balans kunt komen. Door middel van de juiste voeding en leefstijl geven kan je het lichaam precies geven wat het nodig heeft om alle processen volledig te ondersteunen waardoor het weer optimaal kan functioneren.

Over Isabelle

Hormoontherapeut i.o. en PCOS hormooncoach

Vanuit haar expertise en ervaring helpt Isabelle vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken. Als PCOS hormooncoach is ze gespecialiseerd om vrouwen met PCOS inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten. Vanuit daar start haar hulp en begeleiding zodat veranderingen om hormonaal weer in balans te komen ook daadwerkelijk in je leven gerealiseerd te kunnen worden. Tot slot helpt ze vrouwen met PCOS wanneer er sprake is van een laag zelfbeeld of verstoorde relatie met voeding.

Over Loes

Orthomoleculair Therapeut gespecialiseerd in PCOS

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid is Loes goed in staat te begrijpen hoe het is om te leven met (klachten van) PCOS. Als orthomoleculair therapeut heeft zij geleerd hoe systemen in het lichaam werken en hoe je verstoringen hierin kan verhelpen met voeding, leefstijl en gericht gebruik van specifieke supplementen. Ook weet Loes hoe je bewust en doordacht specifiek laboratoriumonderzoek in kan zetten wanneer dit nodig is. Ze is altijd op zoek naar waar klachten vandaan komen, wat symptomen betekenen en wat de brede verstoringen die gepaard gaan met PCOS inhouden en hoe je die kunt verhelpen.

Veelgestelde vragen.

Wanneer start en eindigt de PCOS Community?

Dit is een on-going Community. We starten op maandag 31 januari en komende maand eindigt op vrijdag 25 februari. Je kunt er daarom voor kiezen om on-going lid te blijven (maandelijks opzegbaar) of je zegt het op na deze maand. Je zit in ieder geval nergens aan vast.

Wat is de investering voor de Community?

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Indien je later lid wordt, krijg je geen toegang tot de masterclasses en handouts ed. van de voorafgaande maanden. Indien je je afmeldt, kun je je daarna ook altijd weer aanmelden.

We weten het: de prijs is bizar laag. De waarde is zoveel meer! De reden hiervan is ons doel om zoveel mogelijk vrouwen met PCOS te helpen. We hebben wachtlijsten en bovendien willen we iedere vrouw met PCOS kunnen helpen. Zo kan iedere vrouw met PCOS stappen in de (juiste) richting zetten voor balans in haar lichaam, geest en leven.

Wat is het verschil tussen de Community en de andere producten?

Om zelf aan de slag te gaan met het herstellen van jouw PCOS, bieden wij naast de PCOS Community, drie producten aan (De PCOS Balans Formule, Het PCOS Loving Receptenboek en de Weekmenu’s). Ook hebben we 1-op-1 coaching, daar is nu een wachtlijst voor.

De producten bevatten uitgebreide tools om weer helemaal in balans te komen (zie per product voor het onderlinge verschil). In de PCOS Community focussen we ons iedere maand helemaal op één thema wat een belangrijk onderdeel is van die balans.

De community is praktisch ingesteld en je kunt het eigenlijk zien als een groep waarmee je iedere maand weer een belangrijke stap zet richting balans en waar je extra uitleg ontvang, aanvullend en aansluitend op de producten. 

Tot slot is de community ons meest toegankelijke en laagdrempelige product waar je ook kunt connecten met andere vrouwen met PCOS.

Is de PCOS Community geschikt voor vegans?

Wij zijn van mening dat kwalitatieve dierlijke producten van grote meerwaarde kunnen zijn om in balans te komen. De adviezen, handouts en masterclasses zijn niet geschikt voor vegans.

Is de PCOS Community geschikt voor vegetariërs?

Ja, naar onze mening kan vegetarisch en PCOS Loving goed samen. Wanneer het PCOS Loving voedingspatroon ter sprake komt, zullen we ook tips en adviezen voor vegetariërs meenemen.

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Er is geen 1-op-1 begeleiding maar je kunt je vragen insturen voor de live Q&A. Loes en Isabelle zullen je vragen daar beantwoorden.

Ik volg al een programma/ik heb al een product van jullie gekocht. Kan ik dan ook lid worden?

Ja, zeker! De Community is juist een hele mooie aanvulling op de producten op de Community. Wij verwachten het beste resultaat wanneer je de producten combineert met de Community.

Bij de PCOS Balans Formule zit twee maanden Community inbegrepen. Bij aanmelding en in de online omgeving staat vermeld hoe je je kunt aanmelden.

De PCOS Community

Voor balans in je lichaam, je geest en je leven.

error: De inhoud is beschermd!