Persoonlijk PCOS Balans Traject 

Wil jij door een deskundige (PCOS Expert) begeleid worden? Wil jij persoonlijke aandacht en samen met een experts en door jouw herstelproces heen gaan? Alles wat PCOS Platform te bieden heeft én intensieve begeleiding van de founders: allemaal in één traject. Als dit is waar je naar op zoek bent, is het Persoonlijk PCOS Balans Traject perfect voor jou.

Wij zitten momenteel helaas even vol. Stuur ons vooral een mailtje naar [email protected] zodat wij met je mee kunnen denken wat voor jou nu de beste oplossing is en wat wij nu voor jou kunnen betekenen.

Zie je door de bomen het bos niet meer maar wil je wél heel graag stappen zetten om weer in balans te komen? Wil je graag persoonlijke begeleiding zodat iemand mee kijkt met jouw gehele leef- en gezondheidssituatie? Ben je klaar met vervelende klachten en wil je drie maanden aan de slag met een PCOS expert?

Wat is jouw persoonlijke situatie? Waar kun jij het beste beginnen en welke stappen kun jij het beste zetten? En in welke volgorde? Wat komt er allemaal bij kijken naast de voeding- en leefstijladviezen? Hoe zorg je ervoor je dat geen tijdelijk maar blijvend resultaat gaat behalen? Op welke manier kun je de PCOS Loving Leefstijl in jouw leefstijl integreren zodat het bij jou en jouw situatie past? Hoe blijft het leuk en hoe kom je door moeilijke fases heen?

Dat zijn vragen waar wij in dit Persoonlijk PCOS Balans Traject antwoord op geven. We bespreken en analyseren je gehele situatie, maken een persoonijk focusplan voor jou op en begeleiden je gedurende drie maanden in jouw herstelproces.

Persoonlijk & Privé

In dit traject is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht en jouw persoonlijke behoeftes en emoties. Aan de hand van het intakegesprek met Loes of Isabelle en met behulp van geavanceerde vragenlijsten stellen we een gericht focusplan voor je op. Het uitvoeren van het focusplan en de begeleiding is helemaal op jouw en jouw specifieke situatie gericht.

Compleet

In het Persoonlijk PCOS Balans Traject draait het om je gehele balans. Voeding, beweging en mindset zijn allemaal onderdeel van de PCOS Loving Leefstijl die bijdraagt aan totale balans. Je krijgt tevens levenslang toegang tot ons meest uitgebreide programma de PCOS Balans Formule.

Flexibel

We kunnen het traject aanpassen naar jouw specifieke wensen en behoeftes, waarbij we rekening kunnen houden met jouw persoonlijke situatie. Het draait om jou en we vormen het traject specifiek voor jou. 

Dit traject is voor jou als je

N

Je PCOS onder controle wilt krijgen middels de PCOS Loving leefstijl.

N

Je weet dat je gezondheid het allerbelangrijkste is en je bereid bent hier tijd en geld in te investeren.

N

Eraan toe bent om voor altijd met PCOS te leren leven en af te rekenen met de symptomen van PCOS.

N

Behoefte hebt aan de persoonlijke begeleiding van Loes of Isabelle.

N

Je behoefte hebt aan exclusieve, geheel individuele coaching specifiek gericht op jou.

N

Ready bent om te veranderen om weer in balans te komen.

Wij snappen je frustratie: wij hebben jarenlang alles geprobeerd wat we tegen kwamen om onze PCOS klachten terug te dringen. Alle diëten zijn de revue gepasseerd (vegan, ketogeen, Paleo, Intermittent Fasting, koolhydraatarm, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, noem maar op) en niets leidde tot volledig balans en duurzame gezondheid. Na vele uren studeren, het volgen van diverse opleidingen en véél ervaringen opdoen hebben we ontdekt wat wel werkt voor PCOS. Als wij toen deze informatie tot onze beschikking hadden gehad, had dit zoveel tijd, geld, energie en verdriet gescheeld!  Het is ontzettend frustrerend als je denkt alles goed te doen, maar je toch veel aanhoudende klachten hebt. Maar echt, je kunt weer in balans komen!

Hoe ziet het traject eruit?

Intakegesprek met ons: aan de hand van een uitgebreide vragenlijst waar we vragen naar je gezondheid en persoonlijke situatie, vindt er aan het begin van het traject een persoonlijke intake plaats (met Loes of Isabelle) waardoor we een persoonlijk focusplan kunnen opstellen Het gaat niet alleen om voeding- en leefstijl maar ook om je persoonlijke leerstijl, mindset en mogelijke valkuilen. Aan het einde van het traject krijg je ook nog een aantal persoonlijke focuspunten mee om zelf mee verder te gaan.

Onbeperkt toegang tot het meest uitgebreide PCOS programma de PCOS Balans Formule inclusief alle handouts: met persoonlijke aanbevelingen ga je gericht aan de slag met de PCOS Balans Formule. In dit online programma zit alles wat je nodig hebt om jouw Persoonlijk Focusplan uit te kunnen voeren: handouts, masterclasses, weekmenu’s, het PCOS Loving Receptenboek, de Fertiliteitsmodule: alles. We updaten dit programma regelmatig en daar blijf je ook toegang tot houden (zoals nieuwe recepten, modules en masterclasses).

Drie online coachingsessies van Isabelle of Loes: na de intake met Loes of Isabelle ga je met één van ons verder je traject in. Er volgen twee consults van 60 minuten en één van 30 minuten. Je kunt van tevoren jouw vragen en behoeftes delen zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. In de coaching bespreken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en is er ruimte voor persoonlijke begeleiding. We denken met je mee, geven passend advies en stellen het plan bij waar nodig. Ook zijn deze coachingssessies een stok achter de deur.

Whatsapp-support: tussen de sessies door is er van maandag tot vrijdag (muv vakanties) altijd ruimte om vragen te stellen of je voortgang met jouw PCOS begeleider te delen. We geven vaak antwoord middels spraakberichtjes of sturen een berichtje zodat je weer verder kan.

Onbeperkt toegang tot de PCOS Community: de PCOS Community is de online omgeving van de PCOS Balans Formule waarin je altijd vragen kunt stellen en waar maandelijks een live Q&A is. Na jouw traject kun je dus altijd met al je vragen bij ons terecht.

Uit te breiden met gericht laboratoriumonderzoek op basis van jouw persoonlijke situatie (tegen een meerprijs). We geven wanneer gewenst altijd (eerlijk) advies over mogelijk onderzoek, wanneer en waarom dit aan te raden is. 

Praktische zaken:

 • Het Persoonlijk PCOS Balans Traject duurt drie maanden
 • De startdatum is afhankelijk van jouw agenda. We kunnen gelijk beginnen!
 • Als je net zo enthousiast bent als wij, kun je een matchcall inplannen. Tijdens deze call horen we graag je verhaal, je situatie, denken we alvast met je mee en geven we je een eerlijk en oprecht advies. Het doel van dit gesprek is echt om je een stap verder in de juiste richting te helpen en om daar samen het beste middel voor te vinden. Het gesprek is gratis en je zit nergens aan vast.
 • De investering voor het Persoonlijk PCOS Balans Traject is zoals op deze pagina omschreven 825 euro. Je kunt uiteraard ook in twee of drie termijnen betalen.
 • Deelname aan het traject vraagt ook een tijdinvestering. Denk aan ongeveer twintig minuten per dag die je nodig hebt voor het bekijken van een masterclass, iets langer in de supermarkt staan, het doorlezen van handouts of het koken van nieuwe recepten.
 • Zodra je je hebt aangemeld:
  • Ontvang je een welkomstmail met alle informatie over het traject en kun je direct je intakegesprek inplannen.
  • Ook krijg je meteen toegang tot de PCOS Balans Formule zodat je je alvast rustig kunt inlezen/masterclasses kunt bekijken. Ook krijg je toegang tot de PCOS Community.
  • Aan het begin van het traject krijg je de mogelijkheid om ons te whatsappen. Dit is uiteraard niet verplicht, maar adviseren wij wel. Hierdoor hebben we gaandeweg het traject een korte lijn met elkaar. 

Doe je mee?

Geef je lichaam alles wat het nodig heeft en kom weer in balans.

Nog even voorstellen

Jaren geleden kregen wij ook de diagnose PCOS met heel veel bijbehorende klachten. Ons werd verteld dat er geen kans was op herstel en we symptomen alleen konden onderdrukken. We merkten dat dit ons alleen maar meer klachten gaf, waardoor we op zoek zijn gegaan naar antwoorden. Door vele jaren onderzoek, studie en ervaring hebben wij ontdekt dat PCOS klachten wél kunnen worden verholpen en je weer volledig in balans kunt komen. Door middel van de juiste voeding en leefstijl geven kan je het lichaam precies geven wat het nodig heeft om alle processen volledig te ondersteunen waardoor het weer optimaal kan functioneren.

Over Isabelle

Hormoontherapeut gespecialiseerd in PCOS

Vanuit haar expertise en ervaring helpt Isabelle vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken. Als hormoontherapeut gespecialiseerd in PCOS is ze gespecialiseerd om vrouwen met PCOS inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten. Vanuit daar start haar hulp en begeleiding zodat veranderingen om hormonaal weer in balans te komen ook daadwerkelijk in je leven gerealiseerd te kunnen worden. Tot slot helpt ze vrouwen met PCOS wanneer er sprake is van een laag zelfbeeld of verstoorde relatie met voeding.

Over Loes

Orthomoleculair Therapeut gespecialiseerd in PCOS

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid is Loes goed in staat te begrijpen hoe het is om te leven met (klachten van) PCOS. Als orthomoleculair therapeut heeft zij geleerd hoe systemen in het lichaam werken en hoe je verstoringen hierin kan verhelpen met voeding, leefstijl en gericht gebruik van specifieke supplementen. Ook weet Loes hoe je bewust en doordacht specifiek laboratoriumonderzoek in kan zetten wanneer dit nodig is. Ze is altijd op zoek naar waar klachten vandaan komen, wat symptomen betekenen en wat de brede verstoringen die gepaard gaan met PCOS inhouden en hoe je die kunt verhelpen.

Persoonlijk PCOS Balans Traject 

Jouw lichaam in balans!

error: De inhoud is beschermd!