Drie maanden 1-op-1 coachingstraject om in balans te komen

Wil jij graag door een deskundige begeleid worden? Wil jij volledige ondersteuning en samen met een expert door jouw herstelproces heen gaan? Alles wat PCOS Platform te bieden heeft én de meest intensieve begeleiding van de founders: allemaal in één traject. Als dit is waar je naar op zoek bent, is het 1-op-1 coachingtraject perfect voor jou.

Drie maanden persoonlijke begeleiding.

Middels het drie maanden traject krijg jij precies wat je nodig hebt om zo snel en goed mogelijk je PCOS onder controle te krijgen, van vervelende klachten af te komen en weer de beste versie van jezelf te worden. We doen het samen!

Kennismakingsgesprek

Als je interesse hebt, kun je een kennismakingsgesprek (matchcall) inplannen. Is er een match en ben jij er klaar voor om volledig voor jouw gezondheid te gaan? Dan ga jij samen met Loes of Isabelle samen het drie maanden traject aan.

Kickoff sessie

Een twee uur durende kick off op locatie inclusief een hapje en een drankje. Voorafgaand heb je een uitgebreid intakeformulier ingevuld. In deze sessie creëren we een compleet beeld van jouw situatie en wat jou gaat helpen naar het gewenste resultaat. We bespreken de haalbaarheid, verwachtingen en alle elementen die nodig zijn op je pad hier naar toe. Er is alle tijd voor het stellen van vragen, kennismaken en het geven van de nodige uitleg en informatie zodat je sterk van start gaat. Inclusief uitgebreide kickstart pakket om meteen van start te kunnen gaan.

Vijf sessies

Vijf sessies van 1,5 uur in de natuur, op locatie of online.

Haarmineralentest (t.w.v. €139,-)

Mineralen zijn heel belangrijk voor hormonaal en lichamelijk balans. Om zo snel mogelijk weer in balans te komen, zit in dit traject een haarmineralentest opgenomen. Dit is de meest betrouwbare test om inzicht in je mineralen status te verkrijgen.

Je eigen online dossier

De planning, de stappen en uiteraard de resultaten kun je altijd terugvinden in jouw eigen online dossier.

Whatsapp support

Je hebt altijd toegang tot de deskundighed van twee PCOS experts door jouw contactpersoon per whatsapp te bereiken voor alle vragen rondom jouw situatie.

Toegang tot de PCOS Balans Formule en de PCOS community

Ter ondersteuning van het trjaect krijg je toegang tot het online programma de PCOS Balans Formule. Gedurende het traject krijg je ook toegang tot de online community.

Kickstart pakket (t.w.v. €100,-)

Je ontvangt het kickstart pakket met alle (voedings)middelen en supplementen om te kunnen starten.

Ben jij klaar met je PCOS klachten en wil je weer in balans komen?

Heb jij behoefte aan de meest exclusieve begeleiding?

Laten we kennismaken om jouw situatie en wensen te bespreken. Zo kun jij ook beoordelen of wij de juiste PCOS coaches voor jou zijn zonder dat je direct met ons in zee hoeft. Als er een match is en jij klaar bent om PCOS aan te pakken, starten we het drie maanden traject.

Isabelle Suurland

Isabelle – Hormoontherapeut i.o. en PCOS hormooncoach

Vanuit haar expertise en ervaring helpt Isabelle vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken. Als PCOS hormooncoach is ze gespecialiseerd om vrouwen met PCOS inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten. Vanuit daar start haar hulp en begeleiding zodat veranderingen om hormonaal weer in balans te komen ook daadwerkelijk in je leven gerealiseerd te kunnen worden. Tot slot helpt ze vrouwen met PCOS wanneer er sprake is van een laag zelfbeeld of verstoorde relatie met voeding.

Loes Reus

Loes – Orthomoleculair Therapeut gespecialiseerd in PCOS

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid is Loes goed in staat te begrijpen hoe het is om te leven met (klachten van) PCOS. Als orthomoleculair therapeut heeft zij geleerd hoe systemen in het lichaam werken en hoe je verstoringen hierin kan verhelpen met voeding, leefstijl en gericht gebruik van specifieke supplementen. Ook weet Loes hoe je bewust en doordacht specifiek laboratoriumonderzoek in kan zetten wanneer dit nodig is. Ze is altijd op zoek naar waar klachten vandaan komen, wat symptomen betekenen en wat de brede verstoringen die gepaard gaan met PCOS inhouden en hoe je die kunt verhelpen.

Twee PCOS experts tot je beschikking

Intensieve persoonlijke begeleiding, helemaal op maat gemaakt voor jou

Beperkt aantal deelnemers waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt en er altijd genoeg tijd is voor jou

Holistische benadering inclusief voeding, beweging en mindset

Niet alleen praktische adviezen maar ook uitleg over alle elementen met betrekking tot PCOS en je klachten

error: De inhoud is beschermd!