DE PCOS FOCUS CHALLENGE

Creëer focus zodat je weet welke stap(pen) jij kunt nemen om je PCOS aan te pakken

Binnenkort starten we weer met een nieuwe ronde van de PCOS Focus Challenge. Schijf je nu alvast in voor de wachtlijst, dan brengen we je als eerste op de hoogte wanneer de deuren weer opengaan.

WIL JIJ JE PCOS AANPAKKEN

En herken jij je in het volgende?

Z

Je ziet door de bomen het bos niet meer

Z

Je leest en hoort veel verschillende en vaak tegenstrijdige informatie over PCOS

Z

Je hebt geen idee wat op jou van toepassing is

Z

Je hebt geen overzicht

Z

Je voelt je onbegrepen en soms ook ongehoord door je omgeving maar ook artsen en deskundigen

Z

PCOS voelt als onoplosbaar, je voelt je moedeloos

Z

Je weet niet waar je moet beginnen

Z

Je weet niet waar jij je op moet focussen

Artikelen-pcos

DAN IS HET TIJD OM JE TE 

focussen

ZODAT JE WEET WELKE STAPPEN JE NU KUNT ZETTEN OM JE PCOS ONDER CONTROLE TE KRIJGEN

Door de oorzaak te achterhalen, de mogelijkheden te leren kennen en focus aan te brengen weet jij welke stappen je kunt zetten om je PCOS weer onder controle krijgen.

Of het nu gaat om een kinderwens, overgewicht, acne, haaruitval, overbeharing, stemmingswisselingen, neerslachtigheid: je kunt het allemaal aanpakken!

Misschien zie je PCOS nog als iets onoplosbaars, maar vanaf nu weet je beter!

Ik weet zo goed hoe jij je voelt. Ooit had ik ook zo’n ontzettende last van PCOS. Het belemmerde mijn leven in elk opzicht: mentaal, fysiek, mijn omgeving. Alles had ik al geprobeerd, hoe kon het dat wat voor anderen zo goed hielp, bij mij niets deed? Hoe kon ik zo weinig vertrouwen in mijn lichaam ervaren? Ik durf het bijna niet te zeggen, maar soms haatte ik mijn lichaam zelfs. Ik had altijd wat, waarom was ik zo anders dan anderen?

Totdat ik het grote plaatje ging zien door al het onderzoek en alle beschikbare informatie te bundelen. Ik ontdekte welke puzzelstukjes nog misten. Na wat kleine aanpassingen heb ik mijn leven weer terug. Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam, mijn PCOS onder controle en het allerbelangrijkste ik ben GELUKKIG!

doe nu mee aan de 

PCOS FOCUS CHALLENGE

En ontdek hoe jij focus creëert in jouw aanpak zodat je nu écht resultaat boekt

Creëer in 5 dagen focus in je PCOS aanpak zodat je nu eens écht helder hebt welke stappen jij kunt gaan nemen om PCOS aan te pakken.

Ik ben Isabelle, founder van PCOS platform, in 5 dagen heb jij helder welke stappen je kunt zetten om je PCOS onder controle te krijgen en creëer je focus in jouw aanpak, zodat je echt resultaat boekt!

Ik weet hoe het is om PCOS te hebben en begrijp je als geen ander, maar weet ook hoeveel beter jij je kunt voelen. Dat gun ik jou zó!

 

DIT IS WAT JE VAN DE CHALLENGE KUNT VERWACHTEN

1. De challenge duurt vijf dagen, van maandag 15 februari t/m vrijdag 19 februari. Als je je aanmelding hebt voldaan ontvang je direct een bevestigingsmail en binnen 20 minuten een mail met alle info en je inloggegevens.

2. De eerste vier dagen ontvang je iedere dag een waardevolle masterclass over thema van die dag.

3. Iedere dag ontvang je ook een e-mail met daarin een knop naar de online omgeving met video’s en de oefeningen van die dag.

4. Naast de e-mails en masterclasses ontvang je een werkboek waarin oefeningen staan waarmee je helder gaat krijgen welke stappen je kunt gaan zetten om je PCOS onder controle te krijgen. Hier kan je ook na de challenge naar terugkijken, want focus in je aanpak blijft (zeker bij PCOS) altijd van groot belang.

5. Op dag 5 geef ik ook een live masterclass en Q&A waarin we gezamenlijk een oefening doen om focus te bepalen en ik je mijn laatste tools meegeef om helder te krijgen welke stappen jij kunt gaan zetten. Daarnaast is er alle mogelijkheid voor het stellen van jouw persoonlijke vragen.

6. Jouw investering voor deze unieke challenge is 43 euro inclusief btw. Ik wil dat het bedrag een no-brainer is voor de waarde die je krijgt. Een investering die jij voor jezelf durft en wil maken. Omdat je weet dat je gezondheid je meest kostbare bezit is. Een investering die voor iedereen toegankelijk is.

 

de challenge

Dag 1

Leer de basics van PCOS kennen zodat jij je lichaam begrijpt en leert luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft.

to the roots - pcos

Dag 2

Ontdek over de oorzaken van PCOS en hoe je die herkent aan de hand van de symptomen die je ervaart.

the possibilities - pcos

Dag 3

Verken alle mogelijkheden om je PCOS aan te pakken zodat je de juiste en passende keuzes maakt.

laser focus - pcos

Dag 4

Leer helderheid te creëeren en hoe focus bijdraagt aan een gezonde en relaxte aanpak.

fire away - pcos

Dag 5

Na een eyeopening oefening kun je al je brandende vragen aan mij stellen tijdens een live Q&A.

WELKOM BIJ DE

CHALLENGE

In deze video vertel ik je alles wat je in de PCOS Focus challenge te wachten staat

“Het voelde meteen goed en eindelijk iemand die weet waar ze over praat en zelf ook PCOS heeft en dus eigen ervaringen erbij heeft.”
– cliënt bij Isabelle

NU VRAAG JIJ JE WAARSCHIJNLIJK AF…

Voor wie is deze challenge geschikt?

Deze challenge is geschikt voor jou als:

Z

je de diagnose PCOS hebt gekregen

Z

je tussen de 18 en 40 jaar bent

Z

je symptomen ervaart van PCOS (verminderd vruchtbaar, acne, haaruitval, overbeharing, stemmingswisselingen, neerslachtigheid etc.) EN je er klaar voor bent daar iets aan te doen

Z

je meer over de échte oorzaken van PCOS wilt leren

Z

je de mogelijkheden wilt leren kennen

Z

je wilt weten welke stappen je kunt zetten om je PCOS onder controle te krijgen

Z

je focus wilt ervaren in in je aanpak zodat je ook echt resultaat gaat boeken

Z

je weet dat je gezondheid je meest kostbare bezit is

Z

je aan alles voelt dat deze challenge voor jou is!

Deze challenge is NIET geschikt voor jou als:

Q

je geen PCOS hebt

Q

je op dit moment in de overgang bent of daar al doorheen bent

Q

je niets wilt leren over PCOS

Q

je helemaal niet wilt veranderen

Q

je geen last hebt van je PCOS en het wel goed vindt zoals het nu gaat

NA DE PCOS FOCUS CHALLENGE:

Z

Zie je door de bomen het bos weer

Z

Weet je wat mogelijke oorzaken van PCOS zijn en hoe je deze kunt herkennen

Z

Ken je de mogelijkheden om PCOS aan te pakken

Z

Je hebt helder welke stappen je kunt gaan zetten om je PCOS onder controle te krijgen

Z

Weet je waarom focus zo belangrijk is en hoe je dit in je aanpak creëert

Als je alles tegelijk doet, bereik je precies niets.

Wie ben ik dan?

Ik ben Isabelle (24), PCOS consulent & hormoontherapeut i.o. en ik woon samen met mijn vriend Tom en onze kat Dikkie in Haarlem. Ik help vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken.

Toen ik 5 jaar geleden de diagnose PCOS kreeg met de boodschap ‘dat ik terug kon komen wanneer ik kinderen wilde’, ben ik als een gek onderzoek gaan doen naar wat ik zelf allemaal zou kunnen doen om grip te krijgen op mijn symptomen. Ik was onzeker, angstig en het vertrouwen in mijn lichaam was ver te zoeken.

Door een leefstijl en mindset die past bij mij en mijn PCOS, ben ik weer de beste versie van mijzelf! Mijn huid is opgeklaard en straalt, mijn haar is lekker aan het aangroeien, ik heb veel energie en voel mij weer goed, vrolijk en bovenal: gelukkig. En natuurlijk gun ik dat iedere vrouw met PCOS!

EXPERTS

OVER ISABELLE

Ik werk sinds een aantal maanden met Isabelle samen en dit bevalt erg goed. Het valt mij op dat ze erg zorgvuldig te werk gaat en kritisch kijkt naar informatie die ze tot zich neemt. Met betrekking tot gezondheid (en in dit geval PCOS) is veel tegenstrijdige of verwarrende informatie te vinden: Isabelle kijkt hierbij verder dan de trends en richt zich op de wetenschap en fysiologie. Hieruit blijkt, in mijn ogen, haar universitaire achtergrond en affiniteit met (het welzijn van) de doelgroep die ze met haar bedrijf dient.

Daarnaast zoekt Isabelle graag de samenwerking op met meerdere professionals om hierin elkaar te versterken. Dit is iets waar in mijn ogen veel waarde ligt om de vele vrouwen die kampen met PCOS symptomen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben blij dat wij die samenwerking al zijn gestart en kijk uit naar de toekomst! 

LOES REUS

Orthomoleculair therapeut

DE VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

WANNEER START DE PCOS FOCUS CHALLENGE?

De challenge start op maandag 15 februari en duurt tot en met vrijdag 19 februari. Daarna behoudt je nog twee weken toegang tot de online omgeving.

HOE WERKT DE CHALLENGE?

De eerste vier dagen ontvang je iedere dag een waardevolle masterclass over thema van die dag.

Iedere dag ontvang je ook een e-mail met daarin een knop naar de online omgeving met video’s en de oefeningen van die dag.

Naast de e-mails en masterclasses ontvang je een werkboek waarin oefeningen staan waarmee je helder gaat krijgen welke stappen je kunt gaan zetten om je PCOS onder controle te krijgen. Hier kan je ook na de challenge naar terugkijken, want focus in je aanpak blijft (zeker bij PCOS) altijd van groot belang.

Op dag 5 geef ik ook een live masterclass en Q&A waarin we gezamenlijk een oefening doen om focus te bepalen en ik je mijn laatste tools meegeef om helder te krijgen welke stappen jij kunt gaan zetten. Daarnaast is er alle mogelijkheid voor het stellen van jouw persoonlijke vragen.

Is er mogelijkheid voor persoonlijk contact?

Op dag 5 geef ik ook een live masterclass en Q&A waarin we gezamenlijk een oefening doen om focus te bepalen en ik je mijn laatste tools meegeef om helder te krijgen welke stappen jij kunt gaan zetten. Daarnaast is er alle mogelijkheid voor het stellen van jouw persoonlijke vragen.

Mocht je nog met andere vragen zitten, kun je mij een mail sturen naar: [email protected]

Wat als ik een niet bij de live masterclass en Q&A kan zijn?

Dat is geen probleem. Je kunt dan voorafgaand al je vragen insturen naar [email protected] en de live Q&A wordt opgenomen dus je kunt deze in je eigen tijd terugkijken. 

Wat zijn de kosten voor de challenge?

De kosten zijn 43 inclusief btw.

is deze challenge voor mij geschikt?

Dat kan ik natuurlijk niet voor jou beoordelen maar ik denk dat veel wel wat focus kunnen gebruiken en ik durf te zeggen dat bijna iedereen wel iets nieuws gaat leren. Je kunt mij altijd even een mailtje of berichtje op Instagram sturen als je twijfelt.

wat is pcos