Gratis masterclass

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Gratis masterclass: In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

PCOS en de Chinese Geneeskunde
Jolanda & Manon

PCOS

De afgelopen jaren hebben wij in de praktijk geleerd dat iedere vrouw met PCOS uniek is en een eigen behandelplan nodig heeft. Daarbij hebben wij gezien dat de doelen per vrouw kunnen verschillen. Sommige vrouwen hebben een kinderwens en willen de cyclus op een natuurlijke wijze op gang helpen of reguleren en daarmee de kans op een zwangerschap verhogen. Anderen kiezen voor een medisch traject en willen daarbij ondersteuning van de Chinese Geneeskunde. Weer anderen hebben geen kinderwens en willen hun symptomen, zoals acne of overgewicht, op een natuurlijke manier onder controle krijgen.

Wat voor de ene vrouw het perfecte supplement, kruiden- of voedingsadvies is en de cyclus reguleert, de eisprong ondersteunt en andere PCOS gerelateerde klachten verminderd, hoeft voor een andere vrouw niet te werken.

Chinese Geneeskunde

Precies daarin ligt de kracht van de Chinese Geneeskunde. Door de werkwijze: het  inventariseren en analyseren van klachten, een chinees geneeskundige diagnose stellen en het combineren van informatie uit de reguliere zorg met de eigen diagnose.

De komende tijd zullen wij dieper ingaan op de Chinese Geneeskunde en PCOS. Wij zullen meer delen over de benadering, behandelwijze, de behandelingen, effecten en meer.

Jolanda & Manon

Jolanda & Manon

Jolanda (42) en Manon (43) hebben samen een praktijk waar zij vrouwen ondersteunen en behandelen met diverse gynaecologische en hormonale klachten. Zij werken met acupunctuur, chinese kruiden, supplementen, voeding en massage. Regelmatig helpen zij vrouwen met PCOS in hun praktijk, zowel met als zonder kinderwens. Jolanda en Manon verheugen zich erop de komende tijd op PCOS Platform dieper in te gaan op de Chinese Geneeskunde en PCOS.

Lees ook dit

error: De inhoud is beschermd!