fbpx

PCOS en de Chinese Geneeskunde

Jolanda & Manon
PCOS De afgelopen jaren hebben wij in de praktijk geleerd dat iedere vrouw met PCOS uniek is en een eigen behandelplan nodig heeft. Daarbij hebben wij gezien dat de doelen […]

PCOS

De afgelopen jaren hebben wij in de praktijk geleerd dat iedere vrouw met PCOS uniek is en een eigen behandelplan nodig heeft. Daarbij hebben wij gezien dat de doelen per vrouw kunnen verschillen. Sommige vrouwen hebben een kinderwens en willen de cyclus op een natuurlijke wijze op gang helpen of reguleren en daarmee de kans op een zwangerschap verhogen. Anderen kiezen voor een medisch traject en willen daarbij ondersteuning van de Chinese Geneeskunde. Weer anderen hebben geen kinderwens en willen hun symptomen, zoals acne of overgewicht, op een natuurlijke manier onder controle krijgen.

Wat voor de ene vrouw het perfecte supplement, kruiden- of voedingsadvies is en de cyclus reguleert, de eisprong ondersteunt en andere PCOS gerelateerde klachten verminderd, hoeft voor een andere vrouw niet te werken.

Chinese Geneeskunde

Precies daarin ligt de kracht van de Chinese Geneeskunde. Door de werkwijze: het  inventariseren en analyseren van klachten, een chinees geneeskundige diagnose stellen en het combineren van informatie uit de reguliere zorg met de eigen diagnose.

De komende tijd zullen wij dieper ingaan op de Chinese Geneeskunde en PCOS. Wij zullen meer delen over de benadering, behandelwijze, de behandelingen, effecten en meer.

ONTVANG GRATIS

E-book

Ben je klaar om je PCOS aan te pakken? Wil je weten wat de oorzaak is van jouw PCOS en een persoonlijke aanpak vinden? Vul je gegevens in, ontvang het e-book en krijg nog meer informatie in je mail.