DE PCOS ACADEMY

Ontdek alles over PCOS en vind jouw persoonlijke aanpak

WIL JIJ JE PCOS ONDER CONTROLE HEBBEN

Maar herken jij je in het volgende?

Z

Je ziet door de bomen het bos niet meer

Z

Je leest en hoort veel verschillende en vaak tegenstrijdige informatie over PCOS

Z

Je hebt geen idee wat op jou van toepassing is

Z

Je snapt niet wat er precies in je lichaam gebeurt

Z

Je voelt je onbegrepen en soms ook ongehoord door je omgeving maar ook artsen en deskundigen

Z

Je voelt je onvrouwelijk of falend omdat je lichaam datgene niet kan 'waar het voor op de wereld is gezet'

Z

Je hebt geen of weinig vertrouwen in je lichaam

Z

Wat je ook doet, niets lijkt te werken of het is niet vol te houden

Z

PCOS voelt als onoplosbaar, je voelt je moedeloos

Z

Je weet niet waar je moet beginnen

Artikelen-pcos

DAN IS HET TIJD OM JE PCOS AAN TE PAKKEN 

bij de oorzaak

ZODAT JIJ JE PCOS ONDER CONTROLE HEBT ÉN BEHOUDT

Door jouw oorzaak te achterhalen, focus aan te brengen en op een relaxte manier jouw persoonlijke aanpak te implementeren, kun jij je PCOS weer onder controle krijgen.

Of het nu gaat om een kinderwens, overgewicht, acne, haaruitval, overbeharing, stemmingswisselingen, neerslachtigheid: je kunt het allemaal aanpakken!

Misschien zie je PCOS nog als iets onoplosbaars, maar vanaf nu weet je beter!

Ik weet zo goed hoe jij je voelt. Ooit had ik ook zo’n ontzettende last van PCOS. Het belemmerde mijn leven in elk opzicht: mentaal, fysiek, mijn omgeving. Alles had ik al geprobeerd, hoe kon het dat wat voor anderen zo goed hielp, bij mij niets deed? Hoe kon ik zo weinig vertrouwen in mijn lichaam ervaren? Ik durf het bijna niet te zeggen, maar soms haatte ik mijn lichaam zelfs. Ik had altijd wat, waarom was ik zo anders dan anderen?

Totdat ik het grote plaatje ging zien door al het onderzoek en alle beschikbare informatie te bundelen. Ik ontdekte welke puzzelstukjes nog misten. Na wat kleine aanpassingen heb ik mijn leven weer terug. Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam, mijn PCOS onder controle en het allerbelangrijkste ik ben GELUKKIG!

ONTDEK ALLES OVER PCOS IN

DE PCOS ACADEMY

En vind jouw persoonlijke aanpak zodat jij je PCOS nu écht onder controle kunt krijgen

Ontdek in 8 weken alles over PCOS. Door middel van een holistische aanpak, gebaseerd op wetenschappelijke kennis en mijn coaching weet je precies wat je kunt doen om je PCOS weer onder controle te krijgen.

Ik ben Isabelle, founder van PCOS Platform en in twee maanden heb jij op relaxte manier je hormonen weer in balans en weer vertrouwen in je lichaam zodat jij van je vervelende symptomen af bent, minder last hebt van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken of je kansen op een geslaagde fertiliteitsbehandeling verhoogt.

 

 

DIT IS WAT HET PROGRAMMA PRAKTISCH GEZIEN INHOUDT

De PCOS Academy is een online coaching programma met heel veel uitleg maar ook aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Want iedere vrouw met PCOS is uniek én haar situatie is anders. One size fits no-one. 

Dit krijg je ALLEMAAL: 

 •  8 modules met online videolessen, praktische tools en persoonlijke voorbeelden voor creëren van jouw persoonlijke plan. Zodat je niet alleen kennis hebt, maar het ook direct implementeert in jouw leven. 
 • Iedere module bestaat uit een werkboek vol met oefeningen, tools én praktische informatie, waardoor je alle hoofdpijlers (stress, voeding, mindset, verzorging) op een persoonlijke manier leert kennen en op een relaxte manier kunt implementeren.
 • 5 masterclasses van Isabelle waarin je alles ontdekt over PCOS.
 • 3+ masterclasses van deskundigen over verschillende expertises en PCOS.
 • Toegang tot de PCOS Aanpakkers community waarin je kan connecten met like-minded vrouwen met PCOS. Hier kan je iedere vraag en elke onzekerheid waar je mee zit, bespreken. We inspireren, motiveren én upliften elkaar.
 • Om de week is er een live Q&A (4 in totaal) waarin je al jouw persoonlijke vragen kan stellen. 
 • Een 1:1 intake consult met Isabelle om samen een kick-start te realiseren zodat jij voorbereid en met de juiste intenties met het progamma start.
 • Het programma heeft drie varianten, zodat jij kan kiezen wat het beste bij jou en jouw situatie past. 

 

 

DE ACHT MODULES

MODULE 1 - LISTEN TO YOURSELF

In deze module staan we stil bij jouw hoofdoorzaken. Waar zit bij jou op dit moment de (dis)balans? Wat zijn jouw valkuilen? Leer de signalen van je lichaam (h)erkennen. 

MODULE 2 - RELAX, RELAX, RELAX

In deze module gaan we dieper in op stress. Welke vormen van stress er zijn, hoe je weet wanneer je teveel stress ervaart, hoe het jouw PCOS beïnvloedt en hoe je ermee om kunt gaan.

MODULE 3 - NOURISH YOURSELF

Voeding speelt een grote rol bij PCOS. Wat kun je allemaal doen? Wat is (on)bewezen? Hoe pas je je voedingspatroon aan? En hoe behoud je een gezonde relatie met voeding?

MODULE 4 - SHIFT YOUR MINDSET

Je bent je gedachten, wordt wel eens gezegd. Hoe zit het met jouw mind(set)? Hoe kun je invloed uitoefenen op je gedachten en je mindset shiften? Heb jij nog belemmerende overtuigingen?

MODULE 5 - ENDLESS POSSIBILITIES

Hedendaags zijn er gelukkig veel mogelijkheden om  je (mentale) gezondheid te verbeteren. In deze module gaan we de diepte in met deskundigen en leer je de vele opties goed kennen.

MODULE 6 - BEAUTY INSIDE & OUT

Hoe verzorg jij jezelf? In deze module gaan we dieper in op lichamelijke én mentale verzorging. Waar zitten hormoonverstoorders in? Selfcare isn’t selfish!

MODULE 7 - REFLECT & FOCUS

Na zes modules veel over PCOS te hebben ontdekt en jezelf te zijn tegengekomen, is het tijd om even terug te kijken, te herhalen en focus voor jezelf te bepalen. Je gaat je plan van aanpak bepalen.

MODULE 8 - TIME TO SHINE

Tijd om  week 1 van je plan van aanpak samen uit te voeren. Hoe pak je dit aan? Hoe houd je vol? Wat als je ‘terugvalt’? De laatste tools voor een duurzame leefstijlaanpassing krijg je mee! 

MASTERCLASSES VAN TOP DESKUNDIGEN

LOES REUS

Orthomoleculair therapeut, PCOS als Kompas

KIRSTEN

Cyclus coach, Kom weer tot rust

ROBBIN BOOTS

Kinderwenscoach, Robbin Boots

Vind jouw persoonlijke aanpak!

NU VRAAG JIJ JE WAARSCHIJNLIJK AF…

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor jou als:

Z

je de diagnose PCOS hebt gekregen

Z

je tussen de 18 en 40 jaar bent

Z

je symptomen ervaart van PCOS (verminderd vruchtbaar, acne, haaruitval, overbeharing, stemmingswisselingen, neerslachtigheid etc.) EN je er klaar voor bent daar iets aan te doen

Z

je alles wilt leren over PCOS en hoe je jouw oorzaak vindt

Z

je jouw persoonlijke aanpak wilt vinden

Z

je wilt leren hoe je op een relaxte manier je hormonen weer in balans kunt krijgen

Z

je weer vertrouwen in je lichaam wilt ervaren

Z

je samen met een kleine groep vrouwen die ook PCOS hebben, dit proces wilt doorlopen

Z

je weet dat je gezondheid je meest kostbare bezit is

Z

je aan alles voelt dat dit programma voor jou is!

Dit programma is NIET geschikt voor jou als:

Q

je geen PCOS hebt

Q

je op dit moment in de overgang bent of daar al doorheen bent

Q

je niets wilt leren over PCOS

Q

je helemaal niet wilt veranderen

Q

je geen last hebt van je PCOS en het wel goed vindt zoals het nu gaat

Q

je helemaal geen deel wilt nemen aan de groep

NA DE PCOS ACADEMY:

Z

Begrijp je wat er gaande is in jouw lichaam

Z

Weet je alles over de mogelijke oorzaken van PCOS en wat op jou van toepassing is

Z

Zie je door de bomen het bos weer, je hebt helderheid en focus

Z

Heb je een persoonlijk plan van aanpak voor de korte en de lange termijn

Z

Weet je precies hoe je jouw plan van aanpak op een relaxte manier kunt implementeren én volhouden

Z

Heb je een sterkte mind-body connectie: je herkent de signalen van je lichaam weer

Z

Heb je een gezonde relatie met voeding (je geniet angst- en schuldvrij van 'niet PCOS-proof' eten)

Z

Accepteer en respecteer jij jezelf zoals je bent en heb je vertrouwen in je lichaam

Heb je een hele waardevolle support group waar je altijd bij terecht kunt en die je écht begrijpt

SUCCESS

STORIES

Deze vrouwen met PCOS gingen je voor
of delen hun expert mening

Hi, mijn naam is Eline. Ik ben 23 jaar en woon in een klein dorpje in de provincie Groningen. Vijf jaar geleden ben ik erachter gekomen dat ik PCOS heb. In de afgelopen vijf jaar ben ik bij verschillende specialisten/diëtisten geweest die mij hebben voorzien van veel adviezen en informatie. Dit heeft mij zeker geholpen en wijzer gemaakt, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik door de bomen het bos niet meer zag.
Isabelle heeft er in haar programma niet alleen voor gezorgd dat ik weer overzicht heb en weet wat mijn focuspunten zijn. Ze heeft er ook voor gezorgd dat ik 10 leuke en lieve vrouwen heb leren kennen die hetzelfde doormaken. Ik las vaak succesverhalen over vrouwen die hun PCOS de baas zijn geworden, maar nooit hoe vrouwen hier mee omgingen en waar ze zowel fysiek als mentaal door heen gingen.
Dankzij Isabelle en ook dankzij de andere vrouwen in de cursus heb ik geleerd dat het oké is om te hebben last van te hebben van bepaalde klachten en dit soms moeilijk te vinden of hier onzeker over te zijn. Ik kan deze klachten nu beter accepteren omdat ik weet dat het erbij hoort en ik deze niet als enige ervaar. Ik ben Isabelle ook erg dankbaar voor haar persoonlijke begeleiding. Ik kon haar altijd appen als ik vragen had of ergens mee zat. Dankjewel Isabelle en de andere vrouwen ????
ELINE

Deelneemster Academy

Door het programma bij Isabelle te volgen ben ik veel meer te weten gekomen over PCOS en je gaat echt kijken wat voor jouw situatie relevant is.

Ik had echt wel een basis opgebouwd dacht ik, maar was zelf heel erg gericht op voeding. Ik heb nu ingezien dat je mindset en stress ook een enorme rol spelen en daar wordt binnen de cursus ook écht de aandacht op gelegd. Mooi om op deze manier weer vertrouwen te krijgen in je lichaam, veel kennis mee te nemen in de toekomst, dit te delen met een fijne groep vrouwen en de professionals die tijdens de masterclasses veel delen.

Isabelle wilt je heel graag helpen en ze heeft heel veel kennis om te delen! ????

EVA

Deelneemster Academy

Ik werk sinds een aantal maanden met Isabelle samen en dit bevalt erg goed. Het valt mij op dat ze erg zorgvuldig te werk gaat en kritisch kijkt naar informatie die ze tot zich neemt. Met betrekking tot gezondheid (en in dit geval PCOS) is veel tegenstrijdige of verwarrende informatie te vinden: Isabelle kijkt hierbij verder dan de trends en richt zich op de wetenschap en fysiologie. Hieruit blijkt, in mijn ogen, haar universitaire achtergrond en affiniteit met (het welzijn van) de doelgroep die ze met haar bedrijf dient.

Haar opgedane kennis en ervaring heeft ze duidelijk terug laten komen in de PCOS Academy, wat in mijn ogen een ontzettend mooie mogelijkheid is om meer bekend te raken met wat er allemaal mogelijk is als je de diagnose PCOS hebt gekregen.

Daarnaast zoekt Isabelle graag de samenwerking op met meerdere professionals om hierin elkaar te versterken. Dit is iets waar in mijn ogen veel waarde ligt om de vele vrouwen die kampen met PCOS symptomen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben blij dat wij die samenwerking al zijn gestart en kijk uit naar de toekomst! 

LOES REUS

Orthomoleculair therapeut

Community

“Het voelde meteen goed en eindelijk iemand die weet waar ze over praat en zelf ook pcos heeft en dus eigen ervaringen erbij heeft.” – deelneemster Academy

Wie ben ik dan?

Ik ben Isabelle (24), PCOS consulent & hormoontherapeut i.o. en ik woon samen met mijn vriend Tom en onze kat Dikkie in Haarlem. Ik help vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken.

Toen ik 5 jaar geleden de diagnose PCOS kreeg met de boodschap ‘dat ik terug kon komen wanneer ik kinderen wilde’, ben ik als een gek onderzoek gaan doen naar wat ik zelf allemaal zou kunnen doen om grip te krijgen op mijn symptomen. Ik was onzeker, angstig en het vertrouwen in mijn lichaam was ver te zoeken.

Door een leefstijl en mindset die past bij mij en mijn PCOS, ben ik weer de beste versie van mijzelf! Mijn huid is opgeklaard en straalt, mijn haar is lekker aan het aangroeien, ik heb veel energie en voel mij weer goed, vrolijk en bovenal: gelukkig. En natuurlijk gun ik dat iedere vrouw met PCOS!

GEZONDHEID IS HET MOOISTE WAT JIJ JEZELF KUNT GEVEN 

Laat PCOS je leven niet meer belemmeren
en leef je mooiste leven

Als jij klaar bent om alles over PCOS te leren, je eigen aanpak te vinden die wel voor jou werkt en NU in actie te komen.

 • 2 maanden PCOS Academy traject (start 8 maart 2021)
 • Onbeperkt toegang tot de PCOS Academy
 • 8 modules: 32 video’s + 8 werkboeken (>240 pagina’s) inclusief praktische oefeningen, info en tools (t.w.v. €395,-)
 • 5 masterclasses van Isabelle (t.w.v. €247,-)
 • 3 masterclasses van deskundigen (t.w.v. €147,-)
 • 1:1 intake met Isabelle van 30 min (t.w.v. €75,-)
 • 4x Live Q&A met mij en de community (t.w.v. €97,-)
 • Community (onbetaalbaar)
 • Mogelijkheid tot onbeperkt vragen stellen per mail

Bonus:

+ E-book: Alle fabels en feiten over PCOS & voeding + recept inspiratie (t.w.v. €77,-)

+ E-book: Suppletieadviezen & PCOS, geschreven in samenwerking met orthomoleculair therapeut Loes Reus (t.w.v. €67,-)

€1028,- incl btw

NU TIJDELIJK VOOR

447 euro incl btw

Of betaal in termijnen
(neem contact op met Isabelle)

Als jij klaar bent om full focus alles wat je belemmert forever los te laten en weer de beste versie van jezelf te zijn. Time to shine!

 • 2 maanden PCOS Academy traject (start 8 maart 2021)
 • Onbeperkt toegang tot de PCOS Academy
 • 8 modules: 32 video’s + 8 werkboeken (>240 pagina’s) inclusief praktische oefeningen, info en tools (t.w.v. €395,-)
 • 5 masterclasses van Isabelle (t.w.v. €247,-)
 • 3 masterclasses van deskundigen (t.w.v. €147,-)
 • 1:1 intake met Isabelle van 30 min (t.w.v. €75,-)
 • 4x Live Q&A met mij en de community (t.w.v. €97,-)
 • Community (onbetaalbaar)
 • Mogelijkheid tot onbeperkt vragen stellen per mail
 • 1:1 consult met Isabelle 60 min (t.w.v. €147,-)

Bonus:

+ E-book: Alle fabels en feiten over PCOS & voeding + recept inspiratie (t.w.v. €77,-)

+ E-book: Suppletieadviezen & PCOS, geschreven in samenwerking met orthomoleculair therapeut Loes Reus (t.w.v. €67,-)

€1175,- incl btw

NU TIJDELIJK VOOR

547 euro incl btw

Of betaal in termijnen
(neem contact op met Isabelle)

Als jij klaar bent om de beste en gelukkigste versie van jezelf te zijn waarin PCOS je leven niet langer belemmert. Time to focus, shine and there's no way back!

 • 2 maanden PCOS Academy traject (start 8 maart 2021)
 • Onbeperkt toegang tot de PCOS Academy
 • 8 modules: 32 video’s + 8 werkboeken (>240 pagina’s) inclusief praktische oefeningen, info en tools (t.w.v. €395,-)
 • 5 masterclasses van Isabelle (t.w.v. €247,-)
 • 3 masterclasses van deskundigen (t.w.v. €147,-)
 • 1:1 intake met Isabelle van 30 min (t.w.v. €75,-)
 • 4x Live Q&A met mij en de community (t.w.v. €97,-)
 • Community (onbetaalbaar)
 • Mogelijkheid tot onbeperkt vragen stellen per mail
 • 2x een 1:1 consult met Isabelle 60 min (t.w.v. €294,-)
 • Een direct lijntje met Isabelle om al je persoonlijke vragen te kunnen stellen (t.w.v. 195,-)

Bonus:

+ E-book: Alle fabels en feiten over PCOS & voeding + recept inspiratie (t.w.v. €77,-)

+ E-book: Suppletieadviezen & PCOS, geschreven in samenwerking met orthomoleculair therapeut Loes Reus (t.w.v. €67,-)

€1517,- incl btw

NU TIJDELIJK VOOR

847 euro incl btw

Of betaal in termijnen
(neem contact op met Isabelle)

DE VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

WANNEER START DE PCOS ACADEMY?

We gaan van start op maandag 8 maart 2021 en starten direct met een gezamenlijke online kennismaking en kick-off. Het programma duurt twee maanden, maar daarna houd je onbeperkt toegang tot de PCOS Academy + de online community.

Wat maakt dit online programma bijzonder?

In de PCOS Academy kijken we naar de oorzaak van jouw PCOS. Geen ‘one size fits all’ aanpak, maar een aanpak speciaal samengesteld aan de hand van jouw behoeftes. Geen symptoombestrijding, maar het probleem aanpakken bij de kern. Het is een kleinschalig programma waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De masterclasses van mij en de deskundigen geven het programma veel extra waarde. Daarnaast wordt er in dit programma veel aandacht besteed aan het geven informatie zodat je ook daadwerkelijk begrijpt waarom je iets wel of niet zou ‘moeten’ (liever kunnen) doen. Tot slot wordt er in dit programma naast de standaard leefstijlinterventies (voeding, beweging etc.) ook aandacht besteed aan mindset en ontspanning. Deze holistische aanpak zorgt ervoor dat de puzzelstukjes veel eerder op hun plek gaan vallen: vaak zijn het deze missing links die met kleine aanpassingen ervoor zorgen dat alles op zijn plek valt. Je mindset samen met de uitleg (en dus het begrijpen waarom) maakt een duurzame leefstijlaanpassing veel sneller mogelijk en zorgt ervoor dat je leven nog haalbaar en LEUK blijft! Oke nu echt tot slot: dit programma kijkt puur en alleen naar PCOS. Alle hippe voedingstrends die voor anderen misschien tot 20kg gewichtsverlies leiden, leiden bij ons alleen maar tot verergering van onze klachten. Na al het onbegrip, is het ook wel eens fijn wél begrepen, erkent en herkend te worden. Toch?

HOE ZIET DE ONLINE PCOS ACADEMY ERUIT?

Na je aanmelding, krijg je van mij een mail met daarin je inloggegevens voor de online omgeving. In je dashboard zie je voor welke programma’s je bent ingeschreven. In dit geval de PCOS Academy. Wanneer je naar het programma gaat, krijg je een overzicht van alle modules en de bijbehorend lessen (of hoofdstukken zoals ik ze noem). Je vindt daar alle belangrijke informatie, benodigdheden, werkboeken, e-books etc. Alles komt daar te staan.

HOE ZIET DE ONLINE COMMUNITY ERUIT?

Na je aanmelding, krijg je van mij een mail met daarin de informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de online Facebook groep. Hierin kun je meteen al je vragen al stellen aan de groep en je voorstellen wanneer je wilt. De Facebook groep is er voor algemene vragen en zaken, en de whatsapp groep is er voor de leuke dingen, inspiratie, motivatie etc. 

Is er mogelijkheid voor persoonlijk contact?

Het persoonlijk contact vind ik het allerleukste. De hoeveelheid persoonlijk contact is afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Alle pakketten bevatten een 1:1 intakeconsult. Daarbij is er voldoende ruimte om jouw persoonlijke vragen te stellen tijdens de live Q&A’s, in de online community en eventueel tijdens de 1:1 consults. In het Golden pakket zit een direct lijntje met mij via whatsapp maar anders kun je mij altijd een mail sturen.

HOEVEEL TIJD KOST HET PER WEEK?

Dat is natuurlijk heel persoonlijk maar je bent gemiddeld ongeveer één tot drie uur per week bezig met de PCOS Academy. Het verschilt ook per week want in de week met een live Q&A ben je uiteraard alweer minimaal een uur extra ‘kwijt’ of rijk (het is maar net hoe je het bekijkt). Je kunt alles in je eigen tijd volgen, dus je hoeft niet alles in één keer te doen.

IK HEB EEN KINDERWENS, IS DIT PROGRAMMA VOOR MIJ?

Ja zeker! PCOS is een fertiliteitsaandoening en betreft dus jouw vruchtbaarheid. Door deel te nemen aan dit programma, leer je alles over PCOS en hoe je jouw oorzaak kunt aanpakken. Door aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl die past bij jouw PCOS verhoog je jouw vruchtbaarheid + de kans op een geslaagde fertiliteitsbehandeling. Ik bied uiteraard geen garanties, maar de cijfers liegen niet. Bovendien gaan we ook aan de slag met ontspanning en mindset: beiden zeer belangrijk wanneer je een kinderwens hebt. Kortom, met een kinderwens is dit programma zeker voor jou.

IK ZIT MOMENTEEL IN EEN FERTILITEITSTRAJECT IN HET ZIEKENHUIS, IS DIT PROGRAMMA VOOR MIJ?

Ja zeker! PCOS is een fertiliteitsaandoening en betreft dus jouw vruchtbaarheid. Door deel te nemen aan dit programma, leer je alles over PCOS en hoe je jouw oorzaak kunt aanpakken. Door aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl die past bij jouw PCOS verhoog je jouw vruchtbaarheid + de kans op een geslaagde fertiliteitsbehandeling. Ik bied uiteraard geen garanties, maar de cijfers liegen niet. Bovendien gaan we ook aan de slag met ontspanning en mindset: beiden zeer belangrijk wanneer je een kinderwens hebt en al helemaal tijdens een fertiliteitstraject. Kortom, ook tijdens een fertiliteitstraject, is dit programma zeker voor jou.

Ik heb GEEN kinderwens, is dit programma voor mij?

PCOS is een hormonale aandoening die veel symptomen kan veroorzaken zoals overgewicht, haaruitval, acne, overbeharing, stemmingswisselingen, neerslachtigheid etc. In dit programma kijken we naar de oorzaak van jouw PCOS en hoe we die kunnen aanpakken. Of je nu je symptomen onder controle wilt krijgen, een kinderwens hebt of allebei: dit programma is voor jou.

Ik vind het veel geld en spannend om dit te investeren

Dat snap ik helemaal. Wel wil ik je uitnodigen om er anders naar te kijken. Als er iets is wat het investeren waard is, is het wel jouw gezondheid en het leiden van een leven waarin je PCOS je leven niet meer belemmert. Dat is ook waar ik al mijn geld aan uitgeef! Het gaat je zoveel tijd, energie en geld besparen om de juiste dingen te doen. Je hebt geen dure spullen nodig om gelukkig te zijn, enkel een gezond en gelukkig lichaam (én mind)

Bovendien bied ik de mogelijkheid om in termijnen te betalen (neem even contact met mij op) zodat het wellicht haalbaarder voor je is.

Wat als ik een niet bij een live Q&A kan zijn?

Dat is geen probleem. Je kunt voorafgaand aan de live Q&A al je vragen insturen en de live Q&A wordt opgenomen dus je kunt deze in je eigen tijd terugkijken. 

Tot wanneer blijven de PCOS Academy en de community beschikbaar?

De community blijft voor altijd beschikbaar. Nog voor één keer behoud je ook onbeperkt toegang tot de PCOS Academy. Vanaf de volgende ronde is dat één jaar.

 

wat is pcos

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ben je ontevreden over de PCOS Academy?

Ik kan het mij niet voorstellen, maar mocht dat het geval zijn dan geef ik je met liefde het geld terug. Geen gedoe, I promise!

ISABELLE SUURLAND