Gratis & vrijblijvend

PCOS Aanpakken Hulplijn.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je je PCOS aanpakken, weer in balans komen maar heb je geen idee op welke manier wij jou het beste kunnen helpen? Dan is de PCOS Aanpakken Hulplijn voor jou. Je krijgt Loes of Isabelle (PCOS experts) aan de telefoon die je kunnen helpen bij het maken van een keuze welke dienst het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je hier (nog) niet aan toe? Neem dan vooral een kijkje bij onze artikelen, de podcast en op Instagram.

Recensies

Dit zeggen andere vrouwen.

Hee! Ik heb net de eerste twee afleveringen van de podcast geluisterd en wil gewoon even heel graag laten weten: BEDANKT. Gisteren heb ik bij de gynaecoloog gehoord dat ik misschien/waarschijnlijk PCOS heb (nooit van gehoord) en na er gisteren en vandaag over gelezen te hebben, ging ik volledig in de stress-/alarmstand. Het luisteren van de podcst bood zeer welkome relativereing en zodoende ook kalmering. Echt heel fijn dat jullie dit doen ❤️

“Hi Isabelle en Loes,
Ruim een maand geleden ben ik naast het fertiliteitstraject in het ziekenhuis gestart met de PCOS Balans Formule. Het bevalt me super goed, ik voel me al zo veel beter door de kleine aanpassingen in voeding en mindset. Hierdoor kreeg ik het vertrouwen terug dat ik mijn PCOS klachten aan kon pakken. (Ik had namelijk helemaal geen cyclus en was het vertrouwen in mijn lichaam volledig kwijt). Ik had even een korte pauze met de hormoonkuren want dat is toch erg pittig… Ik wilde weer gaan beginnen maar voordat je daarmee begint moet je altijd even een zwangerschapstest doen en je gelooft het niet, deze was positief! Ik kan het zelf nog steeds niet geloven maar ik kan ondanks mijn PCOS dus gewoon zwanger worden!”

Hi Isabelle en Loes, mijn complimenten voor de PCOS Balans Formule die jullie samen gemaakt hebben. Ik ben pas bij Masterclass 2 maar nu al zo veel geleerd! Er vallen nu al zo veel puzzelstukjes op hun plaats en ik weet nu al deels waar mijn klachten vandaan komen. Zelfs mijn vriend is super enthousiast, die is altijd heel erg sceptisch is over voeding maar hij staat hier echt helemaal achter. Dat is zo fijn! Ik kan niet wachten om met de volgende Masterclasses aan de slag te gaan en straks klachten vrij te kunnen leven. Heel erg bedankt! 🤩