Gratis masterclass

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Gratis masterclass: In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

PCOS aanpak via de PCOS Loving piramide
Isabelle & Loes

De PCOS Loving piramide geeft inzicht in wat prioriteit is bij een PCOS Loving leefstijl. PCOS aanpakken betekent stap voor stap naar balans toe bewegen. Maar je kunt niet alles tegelijk. Hoe stel je prioriteiten en wáár begin je? De PCOS Loving piramide helpt je hierbij.

De basis ligt aan de onderkant van de piramide: voeding (+magnesium supplement), ontspanning, beweging, slaap en mindset. Aan de slag hiermee? Lees verder over deze onderwerpen:

Daarna volgen licht, sociale verbinding, plezier, natuur en ritme. Meer lezen over deze onderwerpen doe je hier:

Het derde deel van de piramide bestaat uit sport en zingeving:

En ten slotte kun je aan de slag met verzorgingsproducten en supplementen:

Belangrijk om te weten is dat de complete piramide belangrijk is als het gaat om de aanpak van PCOS. Natúúrlijk kan zingeving jou veel bieden en is plezier een onmisbare pijler in je leven. Maar wanneer je PCOS gaat aanpakken en naar balans wil toewerken, begin je bij het begin. Neem de tijd en stel prioriteiten.

Kom je er niet uit? In onze PCOS Balans Formule behandelen we de complete piramide, van A tot Z.

Isabelle & Loes

Isabelle & Loes

Isabelle Suurland (Hormoontherapeut) en Loes Reus (Orthomoleculair therapeut) zijn gespecialiseerd in PCOS en helpen vrouwen op een natuurlijke manier af te komen van hun klachten en zo optimaal mogelijk vruchtbaar te zijn. Zelf hebben zij ook PCOS en weten ze maar al te goed hoe is het om met dit syndroom te leven.

Lees ook dit

error: De inhoud is beschermd!