ONLINE PROGRAMMA’S & COACHING

 

BENIEUWD HOE PCOS PLATFORM JOU KAN HELPEN?

Weet je niet wat jij moet doen om je PCOS onder controle te krijgen? Of zie je door de bomen het bos niet meer?
Je hoeft het niet alleen te doen.

Middels verschillende online programma’s en 1-1 coaching helpen wij vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer balans te krijgen & much more!

LET US HELP YOU

PCOS AANBOD

De online cursussen, programma’s en 1-1 trajecten zijn ontwikkeld om jou te helpen je PCOS aan te pakken zodat jij weer de beste versie van jezelf kunt zijn.

De PCOS Focus Challenge

Creëer focus zodat je weet hoe je je PCOS aan kunt pakken

De PCOS Plate Builder

DE FORMULE VOOR HET STAP-VOOR-STAP HERSTELLEN VAN JE PCOS

1:1 PCOS COACHING

OP MAAT GEMAAKT 1:1 TRAJECT INCLUSIEF COACHING ISABELLE

Even voorstellen

Ik ben Isabelle (24), PCOS consulent & hormoontherapeut i.o. en ik woon samen met mijn vriend Tom en onze kat Dikkie in Haarlem. Ik help vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken.

Toen ik 5 jaar geleden de diagnose PCOS kreeg met de boodschap ‘dat ik terug kon komen wanneer ik kinderen wilde’, ben ik als een gek onderzoek gaan doen naar wat ik zelf allemaal zou kunnen doen om grip te krijgen op mijn symptomen. Ik was onzeker, angstig en het vertrouwen in mijn lichaam was ver te zoeken.

Door een leefstijl en mindset die past bij mij en mijn PCOS, ben ik weer de beste versie van mijzelf! Mijn huid is opgeklaard en straalt, mijn haar is lekker aan het aangroeien, ik heb veel energie en voel mij weer goed, vrolijk en bovenal: gelukkig. En natuurlijk gun ik dat iedere vrouw met PCOS!

LUISTER NU

met Isabelle | De PCOS Platform Podcast - Aflevering 1