Ons aanbod

Alle middelen om jouw lichaam in balans te krijgen.

Betrouwbare en onderbouwde informatie, producten en diensten die jou duidelijkheid geven in alles wat je kunt doen om PCOS onder controle te krijgen. Zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

De PCOS test

Veel vrouwen met PCOS zien door de bomen het bos niet meer en weten niet waar ze moeten beginnen. Wil jij inzicht in jouw situatie, gericht advies ontvangen en weten waar je kunt beginnen om van PCOS weer in balans te komen? Doe dan de gratis test.

Community

De online plek voor vrouwen met PCOS waar jij maandelijks helemaal wordt meegenomen in één hoofdthema omtrent PCOS. Voor balans in je lichaam, je geest en je leven.

Het PCOS Loving Receptenboek + Weekmenu’s

De meest praktische en toepasbare manier om weer in balans te komen.

De PCOS Balans Formule

De formule voor het vinden van jouw PCOS loving voedingspatroon en leefstijl om weer helemaal in balans te komen.

Exclusive PCOS Expert Coaching

Tijdens het 3-maanden traject krijg je alle persoonlijke begeleiding om jouw PCOS onder controle te krijgen.

ERVARINGEN

Zo hielp PCOS Platform.

Hi Isabelle en Loes, mijn complimenten voor de PCOS Balans Formule die jullie samen gemaakt hebben. Ik ben pas bij Masterclass 2 maar nu al zo veel geleerd! Er vallen nu al zo veel puzzelstukjes op hun plaats en ik weet nu al deels waar mijn klachten vandaan komen. Zelfs mijn vriend is super enthousiast, die is altijd heel erg sceptisch is over voeding maar hij staat hier echt helemaal achter. Dat is zo fijn! Ik kan niet wachten om met de volgende Masterclasses aan de slag te gaan en straks klachten vrij te kunnen leven. Heel erg bedankt! 🤩

Hoi Loes en Isabelle. Vandaag weer een heel leuk compliment gekregen, dit keer van de kapper. Ze vond dat mijn haar er veel beter en gezonder uit zag!

Hee! Ik heb net de eerste twee afleveringen van de podcast geluisterd en wil gewoon even heel graag laten weten: BEDANKT. Gisteren heb ik bij de gynaecoloog gehoord dat ik misschien/waarschijnlijk PCOS heb (nooit van gehoord) en na er gisteren en vandaag over gelezen te hebben, ging ik volledig in de stress-/alarmstand. Het luisteren van de podcst bood zeer welkome relativereing en zodoende ook kalmering. Echt heel fijn dat jullie dit doen ❤️

Heb jij PCOS of denk je dat je PCOS hebt?

Met onze gratis PCOS test krijg jij inzicht in welke eerste stappen jij kunt zetten om weer in balans te komen.

error: De inhoud is beschermd!