Yes!

Wat tof dat je een kennismakingsgesprek hebt ingepland

Ik kijk ernaar uit je te spreken! Laten we samen kijken hoe we op een relaxte manier je hormonen weer in balans kunnen krijgen zodat je met vertrouwen in je lichaam van je vervelende symptomen en onzekerheden afkomt en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunt raken.

Even voorstellen

Ik ben Isabelle (24), woon in Haarlem samen met mijn vriend en onze kat Dikkie. Ik help vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken.

Toen ik 5 jaar geleden de diagnose PCOS kreeg met de boodschap ‘dat ik terug kon komen wanneer ik kinderen wilde’, ben ik als een gek onderzoek gaan doen naar wat ik zelf allemaal zou kunnen doen om grip te krijgen op mijn symptomen. Ik was onzeker, angstig en het vertrouwen in mijn lichaam was ver te zoeken.

Door een leefstijl en mindset die past bij mij en mijn PCOS, ben ik weer de beste versie van mijzelf! Mijn huid is opgeklaard en straalt, mijn haar is lekker aan het aangroeien, ik heb veel energie en voel mij weer goed, vrolijk en bovenal: gelukkig. En natuurlijk gun ik dat iedere vrouw met PCOS!

LUISTER NU

met Isabelle | De PCOS Platform Podcast - Aflevering 1

wat is pcos