Gratis masterclass

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Gratis masterclass: In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Jouw lichaam in balans.

Wij zijn hét platform dat vrouwen helpt PCOS onder controle te krijgen en zo hun lichaam weer in balans te krijgen. Omdat het voor vrouwen met PCOS ook mogelijk is om weer goed in hun vel te zitten.

Door de bomen het bos niet meer zien.

Ook al heeft naar schatting 1 op de 5 vrouwen PCOS, een duidelijk overzicht van oplossingen en betrouwbare informatie was er niet.

Als je bekend bent met PCOS en zelf op zoek bent gegaan naar informatie zal je waarschijnlijk precies hetzelfde probleem hebben gehad als ieder ander: een enorme hoeveelheid informatie waarvan helemaal niet duidelijk is of die wel écht klopt. En bij de (huis)arts wordt er simpelweg tegen je gezegd: ‘ga maar aan de pil’ of ‘we starten een fertiliteitstraject’. Bij PCOS platform is het ons doel om duidelijkheid te scheppen en zoveel mogelijk vrouwen in Nederland te helpen hun lichaam weer in balans te krijgen.

Van betrouwbare informatie tot en met Persoonlijke begeleiding.

Wij proberen elke vrouw te helpen in de (vervelende) reis die zij doormaken.

Bij PCOS platform delen wij onderbouwde informatie in onze artikelen en podcasts om iedereen te helpen waar dat kan. Daarnaast bieden wij producten aan om PCOS zelf onder controle te krijgen. Als je liever persoonlijke begeleiding wilt, bieden wij groeps- en individuele begeleiding aan. Op deze manier proberen we iedere vrouw in haar reis te helpen duidelijkheid te krijgen in haar unieke situatie en PCOS onder controle te krijgen om in balans te komen.

Benieuwd waar jij kunt beginnen?

Onze kernwaardes.

Betrouwbaar – wat wij doen is onderbouwd

Wat wij doen is onderbouwd op basis van wetenschap, biologie, fysiologie en eigen ervaring. Zo niet, dan maken we duidelijk dat het een opinie is. We beloven geen gouden bergen of magie en zijn transparant over wat je kunt verwachten.

Duidelijk – helderheid staat voorop

Zowel in wat wij doen, als in wat wij delen. Alles moet te allen tijde duidelijk zijn voor ons en voor alle vrouwen met PCOS. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij als vrouw met PCOS tussen de bomen door het bos weer ziet en jouw persoonlijke oplossing helder krijgt.

Eerlijk – wij zeggen waar het op staat

Wij handelen altijd vanuit de beste intenties om een oprechte bijdrage te leveren aan het welzijn van vrouwen met PCOS. Er is veel mogelijk om weer in balans te komen, hier is wel inzet en commitment vanuit jou voor nodig. Daar winden wij geen doekjes omheen.

Persoonlijk – wij hebben ook PCOS

De founders van PCOS Platform hebben zelf ook PCOS en snappen als geen ander hoe het is om hiermee te leven en wat er allemaal bij kan komen kijken. Wij zijn een open boek en delen zoveel mogelijk over ons leven met PCOS.

Behulpzaam – we willen vrouwen met PCOS helpen

Samen sta je sterk. Met PCOS Platform proberen wij iedere vrouw met PCOS op een passende manier te helpen zodat je er niet alleen voor hoeft te staan.

Passievol – ontstaan uit noodzaak, gegroeid door passie

Wij weten hoe rot PCOS kan zijn en hoe het je leven kan beïnvloeden. Wij hebben het onze persoonlijke purpose gemaakt om vrouwen met PCOS zo goed mogelijk te helpen en een hart onder de riem te steken.

Het geheel is meer dan de som der delen.

Wij werken samen met deskundigen door heel nederland

PCOS is een complex probleem. Niet alleen komen er een hoop verschillende lichamelijke problemen om de hoek kijken, het verschilt ook nog eens per persoon. Dat is precies de reden waarom wij dit platform zijn gestart. Een plek waar alle deskundigen samenkomen om het probleem samen op te lossen. Een voor allen, allen voor een.

Heb jij PCOS of denk je dat je PCOS hebt?

Met onze gratis PCOS test krijg jij inzicht in welke eerste stappen jij kunt zetten om weer in balans te komen.

error: De inhoud is beschermd!