Ervaringsverhaal Isabelle – deel 3

Nu

Lees hier deel 1 en deel 2 van Isabelle’s ervaringsverhaal.

Wat helpt voor mij

Op dit moment heb ik voor mijzelf redelijk een weg gevonden. Het heeft veel tijd, moeite en geld gekost. En dat doet het nog steeds. Zelf houd ik (ongeveer) de 80/20-regel aan, leg ik mijzelf niet te veel restricties op, sport en beweeg ik voldoende maar niet overmatig, gebruik ik natuurlijke verzorging, zorg voor voldoende ontspanning en het belangrijkste van allemaal: luister ik naar mijn lichaam. Het ene moment kan ik meer hebben dan het andere moment. 

Kinderwens

Ook ik heb een kinderwens. Nog niet op dit moment maar in een vrij nabije toekomst weet ik dat ik graag kinderen wil. Altijd al gedaan overigens. Hier zal ik zeker meer over delen als het zover is. Voor nu laat ik graag andere vrouwen, die hier al meer ervaringen mee hebben, hierover aan het woord.

Waarom PCOS Platform

De reden dat ik PCOS Platform heb opgericht, is om andere vrouwen een platform te bieden waar ze terecht kunnen voor praktische en toepasbare informatie, inspiratie en/of motivatie. Elk lichaam is anders, en reageert ook anders. Er is veel informatie te vinden maar niet alles zal voor iedereen werken. Daarom wilde ik een plek waar alle informatie vanuit verschillende bronnen en invalshoeken beschikbaar is. Ik hoop met dit platform vrouwen steun te bieden en ze op weg te helpen. Dat zij zelf aan de slag kunnen en wellicht geen hulp meer nodig hebben of goed weten welke hulp zij nodig hebben. Ik hoop vrouwen zo onnodige tranen, klachten, moeite, tijd en geld te besparen.

Daarbij heb ik een online community opgezet om vrouwen met PCOS bij elkaar te brengen. Om steun te vinden bij elkaar. Om ons minder alleen te voelen. Elkaar te informeren, inspireren en motiveren. Een platform voor vrouwen met PCOS, door vrouwen met PCOS. 

(Professionele) hulp

Ik ben ervan overtuigd dat professionele hulp in sommige gevallen heel goed kan helpen of zelfs nodig is. Maar er is veel keuze. Wat helpt voor jou? Welke producten helpen voor jou? Bij wie voel je je prettig? Waar voel je je prettig bij? Door ervaringsverhalen te delen, deskundigen in te schakelen en zelf onderzoek te doen, hoop ik vrouwen bewust te maken van hun opties.

Vragen

Bedankt voor het lezen. Heb je vragen, suggesties of feedback? Reageer onder dit artikel of stuur een mail naar: [email protected]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ieder lichaam is uniek en elke situatie is anders. Hopelijk raak je geïnspireerd om jouw persoonlijke aanpak te vinden. Helemaal op jou afgestemd, door jou afgestemd.

Ook interessant
PCOS & stress wekelijkse poll
PCOS & Stress