Gratis masterclass

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Gratis masterclass: In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Hét platform van PCOS deskundigen

Samen helpen wij vrouwen PCOS onder controle te krijgen.

Isabelle Suurland

Isabelle – Hormoontherapeut i.o. en PCOS hormooncoach

Vanuit haar expertise en ervaring helpt Isabelle vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken. Als PCOS hormooncoach is ze gespecialiseerd om vrouwen met PCOS inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten. Vanuit daar start haar hulp en begeleiding zodat veranderingen om hormonaal weer in balans te komen ook daadwerkelijk in je leven gerealiseerd te kunnen worden. Tot slot helpt ze vrouwen met PCOS wanneer er sprake is van een laag zelfbeeld of verstoorde relatie met voeding.

Loes Reus

Loes – Orthomoleculair Therapeut gespecialiseerd in PCOS

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid is Loes goed in staat te begrijpen hoe het is om te leven met (klachten van) PCOS. Als orthomoleculair therapeut heeft zij geleerd hoe systemen in het lichaam werken en hoe je verstoringen hierin kan verhelpen met voeding, leefstijl en gericht gebruik van specifieke supplementen. Ook weet Loes hoe je bewust en doordacht specifiek laboratoriumonderzoek in kan zetten wanneer dit nodig is. Ze is altijd op zoek naar waar klachten vandaan komen, wat symptomen betekenen en wat de brede verstoringen die gepaard gaan met PCOS inhouden en hoe je die kunt verhelpen.

Robbin Boots

Kinderwenscoach

Robbin (31) begeleidt in haar werk als kinderwenscoach vrouwen met een nog onvervulde kinderwens. Wanneer je de diagnose PCOS krijgt, komt deze vaak tegelijk met de mededeling dat zwanger worden erg moeilijk zal worden of dat dit alleen mogelijk is met een intensief medisch traject. Hoe ga je hier mee om? Robbin deelt binnenkort verhalen, tips en tricks op PCOS Platform.

Kimiko Kleiman

Kimiko Kleiman

Fertiliteitsarts en hormoontherapeut

Kimiko (42) is fertiliteitsarts in het Dijklander Ziekenhuis, hormoontherapeut en eigenaar van Sakura Clinics, waar zij koppels met een nog onvervulde kinderwens op persoonlijke en holistische wijze begeleidt. Zowel in het ziekenhuis, als in haar eigen praktijk ziet ze veel vrouwen met PCOS. Kimiko laat deze vrouwen zien dat ze, naast de reguliere aanpak van PCOS, ook zelf iets kunnen doen om hun klachten te verminderen en de kans op zwangerschap te maximaliseren. En dat met een gezonde leefstijl waardoor reguliere hormoontherapie misschien wel helemaal niet nodig is.

Kimiko Kleiman

Jolanda & Manon

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde

Jolanda (42) en Manon (43) hebben samen een praktijk waar zij vrouwen ondersteunen en behandelen met diverse gynaecologische en hormonale klachten. Zij werken met acupunctuur, chinese kruiden, supplementen, voeding en massage. Regelmatig helpen zij vrouwen met PCOS in hun praktijk, zowel met als zonder kinderwens. Jolanda en Manon verheugen zich erop de komende tijd op PCOS Platform dieper in te gaan op de Chinese Geneeskunde en PCOS.

Word een PCOS Platform deskundige

Ons doel is om zoveel mogelijk vrouwen met PCOS weer balans en vertrouwen te geven in hun lichaam. Ben jij een deskundige op het gebied van PCOS, hormonen of vruchtbaarheid en wil jij je bij ons aansluiten? Stuur ons een bericht, we horen graag je verhaal.

error: De inhoud is beschermd!