Gratis masterclass 22 en 24 april

In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Gratis masterclass 22 en 24 april In 4 stappen van PCOS naar hormonale balans

Ontstaan uit noodzaak, gegroeid door passie.

Toen Loes en Isabelle gediagnosticeerd werden met PCOS kwamen zij er al snel achter hoe onmogelijk het voor ze was om aan gedegen informatie te komen. Dat leek nogal vreemd gezien naar schatting 1 op de 5 vrouwen PCOS heeft. Dat is waarom zij de handen ineen hebben geslagen en het PCOS Platform oprichtte. Om eens en voor altijd duidelijkheid te creëren voor vrouwen die kampen met PCOS.

Founder Isabelle

Isabelle (27) is hormoontherapeut gespecialiseerd in PCOS en woont samen met haar vriend Tom en kat Dikkie in Nederhorst den Berg. Het is typisch Isabelle om details boven tafel te halen die lastig te vinden zijn, om kritische vragen te stellen bij informatie die als vanzelfsprekend wordt beschouwd en om de mogelijkheden in situaties te zien. Tijdens haar studie aan de Wageningen Universiteit kreeg ze de diagnose PCOS. Ze kreeg het advies te starten met de pil en weer terug te komen bij een kinderwens. Wegens alle aanhoudende klachten, besloot zij zelf het heft in handen te nemen. Bij gebrek aan onderbouwde en praktische adviezen en informatie die echt helpt, startte ze PCOS Platform. Hierin zocht ze de verbinding op met verschillende deskundigen om zo vrouwen met PCOS te kunnen helpen.

Founder Loes

Loes (32) is orthomoleculair therapeut en heeft zich gespecialiseerd in PCOS. Ze woont samen met haar hond Luna in Wervershoof, de kop van Noord-Holland. Het is typisch Loes om door te vragen waar anderen stil zijn, overal de oorzaak van te willen achterhalen en haar gezicht vertelt precies hoe het met haar gaat. Op haar 18e kwam ze erachter dat ze PCOS heeft na veel aanhoudende klachten. Medische behandelingen sloegen niet aan waarna ze zelf haar onderzoek startte naar de mogelijkheden om PCOS onder controle te krijgen. Ze startte haar carrière als loopbaancoach met specialisatie werk en gezondheid en heeft zich later omgeschoold en startte haar eigen praktijk ‘Het PCOS Kompas’. Het is haar persoonlijke missie om zoveel mogelijk de verbinding op te zoeken: alle mogelijkheden en betrokkenen samen laten komen om zo tot de beste oplossing voor PCOS te komen.

Waarom zijn jullie samen verder gegaan met PCOS Platform?

Beiden waren we op zoek naar de waarheid omtrent PCOS. Nadat we elkaar zijn tegengekomen vanwege ons overeenkomstige doel, volgden veel gesprekken waaruit voor ons beiden duidelijk werd dat we op één lijn liggen. We besloten samen onderzoek te doen naar wat nu écht de oorzaak van PCOS is en hoe je middels leefstijl en voeding werkelijk en duurzaam van je klachten af kunt komen. Om zoveel mogelijk vrouwen met PCOS te kunnen helpen, zijn we samen een online programma gaan ontwikkelen (De PCOS Balans Formule). Door intensief samen te werken kwamen we erachter dat we samen nog veel meer kunnen bereiken en betekenen voor vrouwen met PCOS. We besloten samen verder te gaan met PCOS Platform, de vernieuwde versie.

error: De inhoud is beschermd!