Yes, je hebt de PCOS Scan! 🥳

Binnen vijf minuten ontvang je van ons een mail met daarin alle benodigde informatie. Dan kun je direct aan de slag! 

Hieronder lees je wat anderen over de PCOS Scan zeggen

Handige informatie

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de PCOS Scan precies?

Nadat je de PCOS Scan hebt aangeschaft, ontvang je een welkomstmail en een mail met inloggegevens voor onze online omgeving waar je toegang hebt tot de PCOS Scan.

Daar vind je ook een uitlegvideo waarin we je stap voor stap laten zien hoe de PCOS Scan werkt.

De PCOS Scan bestaat uit twee onderdelen: de PCOS Verstoringen Scan en het PCOS Loving Balans Wiel. Voor beide onderdelen is er een vragenlijst. Je vult de vragenlijsten in een excelbestand (je kunt dit bestand ook openen en invullen met Google Spreadsheets en Numbers).

Als je alle vragenlijsten hebt ingevuld, krijg je in het volgende tabblad per onderdeel een score. Die score vul je in in het invulbare scoreformulier (zie de afbeeldingen op deze pagina bij ‘Dit is wat je krijgt’).

Je kunt je score analyseren met behulp van de PCOS Scan – Analyse handout. Dezelfde informatie kun je ook bekijken/beluisteren in losse video’s.

Wat vertelt de PCOS Scan mij?

De PCOS Scan heeft je inzicht in de mogelijke verstoringen die bij PCOS aan de orde kunnen zijn. Ook geeft het je inzicht in de leefstijlelementen die positief en negatief kunnen bijdragen aan je hormonale en lichamelijke balans.

Je kunt alle vragenlijsten invullen en zo krijg je een persoonlijke score. Dit is een indicatie in hoeverre de verstoringen aanwezig kunnen zijn en in hoeverre de leefstijlelementen aan de goede/mindere kant van de weegschaal meewegen.

We willen je wel meteen meegeven dat het een indicatie en richtlijn is, geen absolute waarheid en ook nooit een diagnose.

Met de PCOS Scan heb je een goed startpunt om met je gezondheid en leeftstjil aan de slag te gaan.

Krijg ik persoonlijke feedback?

De PCOS Scan bevat geen persoonlijk feedback.

Als je na de PCOS Scan behoefte hebt aan persoonlijke feedback/begeleiding, wordt de investering van de PCOS Scan (€22,-) wel in mindering gebracht op de prijs van persoonlijke begeleiding.

Hoelang behoud ik toegang tot de PCOS Scan?

Je behoudt onbeperkt toegang, zolang PCOS Platform bestaat.

Als ik na de PCOS Scan de PCOS Balans Formule wil aanschaffen, krijg ik de €25 dan terug?

Jazeker! Als je na de PCOS Scan één van onze andere diensten wilt aanschaffen, wordt de €25 in mindering gebracht.

Kan ik de PCOS Scan ook doen als ik geen diagnose PCOS heb?

Je kunt de PCOS Scan altijd doen, maar we adviseren om ook altijd contact op te nemen met je behandelend arts.

Voor de duidelijkheid

We willen je op het hart drukken dat de PCOS Scan geen diagnose is en ook geen vervanging van een diagnose. We adviseren je om altijd contact op te nemen met je behandelend arts als je klachten ervaart. De PCOS Scan is (net zoals alles wat wij aanbieden en vertellen) geen medisch advies en vervangt ook nooit medisch advies.

Liefs, Loes en Isabelle.