Yes, je bent aangemeld voor de gratis masterclass! 🥳

Helaas duurt het nog even voordat de masterclass begint. Waarschijnlijk heb je het liefst vandaag al een oplossing om van je vervelende PCOS klachten af te komen en/of je vruchtbaarheid te verbeteren. We snappen je!

7

Wil je nu al beginnen?

Misschien sta je wel op het punt waarop je denkt: ik wil nú aan de slag met mijn klachten en de eerste stap zetten naar vruchtbaarheid en gezondheid. Dat begrijpen wij heel goed.

Ter voorbereiding op de masterclass, kun je alvast de PCOS Scan doen: met deze online tool ontdek je welke verstoringen bij jou een rol kunnen spelen en hoe jouw gezondheidssituatie is zodat je de daadwerkelijke oorzaak van PCOS gericht kunt aanpakken. 

Je leert per verstoring wat het is, wat het verband is met PCOS en wat je hieraan kunt doen. 

In de masterclass zullen wij dieper ingaan op hoe dit verband houdt met de totale aanpak van PCOS.

Let op: de PCOS Scan is geen diagnose of vervanging van een diagnose.

online omgeving

Dit is wat je krijgt:

Onbeperkt toegang tot de PCOS Scan, bijbehorende video’s en handouts. Daardoor heb je alle tijd om dit op je eigen tempo te bekijken en door te nemen.

Online invulbare vragenlijsten zodat je leert inzien welke klachten bij jou spelen, met welke verstoringen ze samenhangen en je een goed beeld krijgt van je huidige situatie. Je score wordt automatisch berekend en kun je invullen in het scoreformulier.

Uitleg- en toelichtingsvideo’s zodat je precies begrijpt hoe de PCOS Scan werkt en hoe je de PCOS Scan kunt interpreteren, zodat je na het doen van de test inzicht hebt in welke verstoringen bij jou een rol kunnen spelen en in hoeverre jouw PCOS loving balanswiel al is ingevuld. Ook te lezen in de bijbehorende handouts. 

17 video’s waarin we per verstoring toelichten wat het is, hoe het verband houdt met PCOS en wat de PCOS Loving aanpak is, zodat je meer leert over PCOS en wat er in jouw lichaam gaande is. Ook te lezen in een handout.

Het online invulbare scoreformulier. Hierdoor wordt alle data concreet: je ziet exact welke verstoringen er zijn en welke bij jou aanwezig kunnen zijn, én in welke mate. Van hieruit krijg je inzicht in waar je je op moet focussen bij het aanpakken van PCOS. Zie onderstaande afbeeldingen voor hoe dit eruit ziet.

PCOS Scan
PCOS Scan 2

Wat is de PCOS Scan?

In deze video leggen we uit hoe de PCOS Scan werkt en hoe het jou kan helpen in de weg naar balans.

Tip: met het tandwieltje kun je het tempo van de video versnellen.

De totale investering voor De PCOS Scan is €25,-  

Als je later in ons online programma stapt of persoonlijke begeleiding van ons wilt, krijg je dit bedrag volledig terug.

7

Hieronder lees je wat anderen over de PCOS Scan zeggen

Voor de duidelijkheid

We willen je op het hart drukken dat de PCOS Scan geen diagnose is en ook geen vervanging van een diagnose. We adviseren je om altijd contact op te nemen met je behandelend arts als je klachten ervaart. De PCOS Scan is (net zoals alles wat wij aanbieden en vertellen) geen medisch advies en vervangt ook nooit medisch advies. Liefs, Loes en Isabelle.

Veelgestelde vragen.

Hoe werkt de PCOS Scan precies?

Nadat je de PCOS Scan hebt aangeschaft, ontvang je een welkomstmail en een mail met inloggegevens voor onze online omgeving waar je toegang hebt tot de PCOS Scan.

Daar vind je ook een uitlegvideo waarin we je stap voor stap laten zien hoe de PCOS Scan werkt.

De PCOS Scan bestaat uit twee onderdelen: de PCOS Verstoringen Scan en het PCOS Loving Balans Wiel. Voor beide onderdelen is er een vragenlijst. Je vult de vragenlijsten in een excelbestand (je kunt dit bestand ook openen en invullen met Google Spreadsheets en Numbers).

Als je alle vragenlijsten hebt ingevuld, krijg je in het volgende tabblad per onderdeel een score. Die score vul je in in het invulbare scoreformulier (zie de afbeeldingen op deze pagina bij ‘Dit is wat je krijgt’).

Je kunt je score analyseren met behulp van de PCOS Scan – Analyse handout. Dezelfde informatie kun je ook bekijken/beluisteren in losse video’s.

Wat vertelt de PCOS Scan mij?

De PCOS Scan heeft je inzicht in de mogelijke verstoringen die bij PCOS aan de orde kunnen zijn. Ook geeft het je inzicht in de leefstijlelementen die positief en negatief kunnen bijdragen aan je hormonale en lichamelijke balans.

Je kunt alle vragenlijsten invullen en zo krijg je een persoonlijke score. Dit is een indicatie in hoeverre de verstoringen aanwezig kunnen zijn en in hoeverre de leefstijlelementen aan de goede/mindere kant van de weegschaal meewegen.

We willen je wel meteen meegeven dat het een indicatie en richtlijn is, geen absolute waarheid en ook nooit een diagnose.

Met de PCOS Scan heb je een goed startpunt met duidelijke focuspunten om met je gezondheid en leefstijl aan de slag te gaan.

Krijg ik persoonlijke feedback?

De PCOS Scan bevat geen persoonlijk feedback.

Als je na de PCOS Scan behoefte hebt aan persoonlijke feedback/begeleiding, wordt de investering van de PCOS Scan wel in mindering gebracht op de prijs van persoonlijke begeleiding.

Hoe lang duurt de PCOS Scan?

Het doen van de PCOS Scan duurt gemiddeld 1,5 uur als je er even de tijd voor neemt. Sommige vragen zul je even moeten opzoeken of navragen, dat kan ervoor zorgen dat het langer duurt.

Daarna kun je de PCOS Scan nog invullen en analyseren, wat ongeveer 1 uur duurt.

Sommigen zullen er langer over doen, anderen korter. We willen je vooral adviseren om er echt de tijd voor te nemen.

Hoelang behoud ik toegang tot de PCOS Scan?

Je behoudt onbeperkt toegang, zolang PCOS Platform bestaat.

Als ik na de PCOS Scan de PCOS Balans Formule wil aanschaffen, krijg ik mijn investering voor de PCOS Scan dan terug?

Jazeker! Als je na de PCOS Scan één van onze andere diensten wilt aanschaffen, wordt het bedrag dat je hebt betaald voor de PCOS Scan in mindering gebracht.

Kan ik de PCOS Scan ook doen als ik geen diagnose PCOS heb?

Je kunt de PCOS Scan altijd doen, maar we adviseren om ook altijd contact op te nemen met je behandelend arts.

PCOS Scan

De PCOS Scan

Start de PCOS Scan en ontdek vandaag al jouw focuspunten in de weg naar (hormonale) balans. Leer meteen welke verstoringen bij jou een rol kunnen spelen en wat dit precies inhoudt.

error: De inhoud is beschermd!