fbpx

ABOUT

Hét online platform voor vrouwen met PCOS!

Welkom op PCOS Platform. Ik geloof dat het mijn purpose is om zoveel mogelijk vrouwen met PCOS te helpen. 

PCOS Platform is hét online platform voor vrouwen met PCOS, en iedereen die met PCOS te maken krijgt (zoals partners, dochters, vriendinnen, deskundigen).

Zie ik je in de PCOS Academy?

Liefs, Isabelle 

 

FOUNDER ISABELLE

Als founder van PCOS Platform is mijn rol heel divers. Ik bouw en beheer alles zelf: de website, de PCOS Academy, alle online kanalen (Instagram en Facebook), de artikelen, samenwerkingen met deskundigen, alle cursussen, de 1-1 trajecten en al het klantcontact. Ja, dit is mijn droombaan én ik zie het als mijn purpose in het leven om hiermee zoveel mogelijk vrouwen met PCOS te helpen.

Purpose

N

Zoveel mogelijk vrouwen met PCOS helpen

N

Online community voor vrouwen met PCOS

N

Betrouwbare en praktische kennis over PCOS verspreiden

N

Positiviteit en hoop over PCOS verspreiden

Even voorstellen

Ik ben Isabelle (24), woon in Haarlem samen met mijn vriend en onze kat Dikkie. Ik help vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken.

Toen ik 5 jaar geleden de diagnose PCOS kreeg met de boodschap ‘dat ik terug kon komen wanneer ik kinderen wilde’, ben ik als een gek onderzoek gaan doen naar wat ik zelf allemaal zou kunnen doen om grip te krijgen op mijn symptomen. Ik was onzeker, angstig en het vertrouwen in mijn lichaam was ver te zoeken.

Door een leefstijl en mindset die past bij mij en mijn PCOS, ben ik weer de beste versie van mijzelf! Mijn huid is opgeklaard en straalt, mijn haar is lekker aan het aangroeien, ik heb veel energie en voel mij weer goed, vrolijk en bovenal: gelukkig. En natuurlijk gun ik dat iedere vrouw met PCOS!

LUISTER NU

met Isabelle | De PCOS Platform Podcast - Aflevering 1