ABOUT

Hét online platform voor vrouwen met PCOS!

Welkom op PCOS Platform. Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen met PCOS te helpen.

PCOS Platform is hét online platform voor vrouwen met PCOS. Om je een hart onder de riem te steken en je te helpen jouw persoonlijke aanpak te vinden.

Ieder lichaam is uniek en elke situatie is anders. Vind dus jouw persoonlijke aanpak en laat PCOS niet langer je leven belemmeren. Yes, dat is mogelijk dus let’s spread the word!

FOUNDER ISABELLE

Als founder van PCOS Platform is mijn rol heel divers. Ik bouw en beheer alles zelf: de website, de PCOS Academy, alle online kanalen (Instagram en Facebook), de artikelen, samenwerkingen met deskundigen, alle cursussen, de 1-1 trajecten en al het klantcontact. Ja, dit is mijn droombaan én het is mijn purpose om hiermee zoveel mogelijk vrouwen met PCOS te helpen.

Missie

N

Zoveel mogelijk vrouwen met PCOS helpen

N

Online community voor vrouwen met PCOS

N

Betrouwbare en praktische kennis over PCOS verspreiden

N

Positiviteit en hoop over PCOS verspreiden

Even voorstellen

Ik ben Isabelle (24), PCOS coach & hormoontherapeut i.o. en ik woon samen met mijn vriend Tom en onze kat Dikkie in Haarlem. Ik help vrouwen met PCOS op een relaxte manier hun hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam zodat ze van hun vervelende symptomen afkomen, minder last hebben van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken.

Toen ik 5 jaar geleden de diagnose PCOS kreeg met de boodschap ‘dat ik terug kon komen wanneer ik kinderen wilde’, ben ik als een gek onderzoek gaan doen naar wat ik zelf allemaal zou kunnen doen om grip te krijgen op mijn symptomen. Ik was onzeker, angstig en het vertrouwen in mijn lichaam was ver te zoeken.

Door een leefstijl en mindset die past bij mij en mijn PCOS, ben ik weer de beste versie van mijzelf! Mijn huid is opgeklaard en straalt, mijn haar is lekker aan het aangroeien, ik heb veel energie en voel mij weer goed, vrolijk en bovenal: gelukkig. En natuurlijk gun ik dat iedere vrouw met PCOS!

LUISTER NU

met Isabelle | De PCOS Platform Podcast - Aflevering 1

Let’s team up!

de deskundigen

Loes Reus

Orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in PCOS

Loes (29) is orthomoleculair epigenetisch therapeut. In 2009 kreeg Loes de diagnose PCOS en sindsdien is ze actief met het zoeken wat wel en niet werkt om haar hormonen in balans te brengen. In 2018 is zij ‘Het PCOS kompas’ gestart vanuit de motivatie andere vrouwen met dezelfde diagnose te helpen naar gezondheid en een hoge kwaliteit van leven, ook zonder actuele kinderwens en in het belang van je eigen lichaam en geest.

Robbin Boots

Kinderwenscoach

Robbin (31) begeleidt in haar werk als kinderwenscoach vrouwen met een nog onvervulde kinderwens. Wanneer je de diagnose PCOS krijgt, komt deze vaak tegelijk met de mededeling dat zwanger worden erg moeilijk zal worden of dat dit alleen mogelijk is met een intensief medisch traject. Hoe ga je hier mee om? Robbin deelt binnenkort verhalen, tips en tricks op PCOS Platform.

Kimiko Kleiman

Kimiko Kleiman

Fertiliteitsarts en hormoontherapeut

Kimiko (42) is fertiliteitsarts in het Dijklander Ziekenhuis, hormoontherapeut en eigenaar van Sakura Clinics, waar zij koppels met een nog onvervulde kinderwens op persoonlijke en holistische wijze begeleidt. Zowel in het ziekenhuis, als in haar eigen praktijk ziet ze veel vrouwen met PCOS. Kimiko laat deze vrouwen zien dat ze, naast de reguliere aanpak van PCOS, ook zelf iets kunnen doen om hun klachten te verminderen en de kans op zwangerschap te maximaliseren. En dat met een gezonde leefstijl die reguliere hormoontherapie misschien wel helemaal niet nodig is.

Elisjeva pcos platform

Elisjèva Kool

Student journalistiek

Elisjèva (23) studeert journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Drie jaar geleden kreeg zij de diagnose PCOS. Ondanks het nare nieuws ging zij vrijwel meteen op onderzoek uit. Zijn er meer vrouwen met PCOS, wat zijn de mogelijkheden en heb ik zelf invloed op mijn klachten? Ze besloot andere vrouwen in haar zoektocht mee te nemen door te gaan schrijven voor PCOS Platform. Hiermee hoopt ze andere vrouwen te inspireren en motiveren. ‘Je bent niet alleen!’

Jolanda & Manon

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde

Jolanda (42) en Manon (43) hebben samen een praktijk waar zij vrouwen ondersteunen en behandelen met diverse gynaecologische en hormonale klachten. Zij werken met acupunctuur, chinese kruiden, supplementen, voeding en massage. Regelmatig helpen zij vrouwen met PCOS in hun praktijk, zowel met als zonder kinderwens. Jolanda en Manon verheugen zich erop de komende tijd op PCOS Platform dieper in te gaan op de Chinese Geneeskunde en PCOS.