Drie maanden traject

1:1 coaching van Isabelle om je PCOS onder controle te krijgen

Heb je al van alles geprobeerd? Of is net de diagnose PCOS bij jou vastgesteld, zie je door de bomen het bos niet meer en/of heb je geen idee waar je moet beginnen? Je hoeft het niet alleen te doen.

Middels het drie maanden traject krijg jij precies wat je nodig hebt om je PCOS onder controle te krijgen, van vervelende klachten af te komen en weer de beste versie van jezelf te worden.

 

Hoe werkt het?

Allereerst hebben we de matchcall (kennismakingsgesprek) waarin we jouw situatie en jouw wensen bespreken. Is er een match en ben jij ready om je PCOS aan te pakken? Dan gaan we samen het drie maanden traject aan.

Daarna krijg je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd. Aan de hand van jouw antwoorden en het kennismakingsgesprek maak ik jouw plan van aanpak op.

In het begin spreken we om de week (online) af. Het consult duurt ongeveer 60 minuten en we zullen alles bespreken wat voor jou van belang is. Van je leefstijl tot aan het vertrouwen in je lichaam en je zelfbeeld. Naast voeding en beweging, is juist ook mindset van groot belang. Tussen de consults in kun je contact met mij opnemen via whatsapp.

Omdat we elkaar elke week spreken, kan ik goed monitoren hoe de aanpassingen voor jou werken. Samen stellen we bij en vormen we een leefstijl die helemaal bij jou past. 

Het kost tijd om een nieuwe leefstijl aan te nemen en het vertrouwen in je lichaam terug te krijgen. Het is normaal dat je tegen moeilijkheden aanloopt. Ik ben er voor je om hier doorheen te werken en je doelen te bereiken.

Thanks 

HET WERKT ECHT

Isabelle heeft mij in een aantal 1:1 consulten heel fijn geholpen! Op het gebied van voeding ben ik al een tijd goed op weg. Toch liep ik nog tegen wat dingen aan rond het omgaan met PCOS. En dan met name mijn mindset rondom voeding en mijn cyclus. Isabelle kwam met handige tips wat mij hielp om het in de praktijk toe te passen. Het werkt echt! Ik kan het veel beter loslaten wat mij echt rust geeft, en dus (onbewust) minder stress. 

Isabelle is een lieve, behulpzame en heel kundige vrouw die je op een liefdevolle manier helpt bij al je vragen en onzekerheden. Wat ik zo speciaal vind aan Isabelle is dat ze naar jouw als uniek persoon kijkt. Ze komt niet met standaard adviezen of regels, maar past haar adviezen op jou aan. Dit maakte dat ik me erg op mijn gemak voel bij Isabelle! Ook helpt ze je uit negatieve overtuigingen te halen wat relativerend werkt. In de gesprekken neemt Isabelle alle tijd voor je wat een fijn gevoel geeft, er is geen vraag te gek bij Isabelle!
Kortom; heb je vragen of hulp nodig bij je PCOS? Dan kan ik je van harte aanbevelen eens een afspraak bij Isabelle te maken!

ruiHoe kan ik jou helpen?

Waar kan ik jou mee helpen? Overgewicht, haaruitval, acne, overbeharing, overmatig zweten, angsten, neerslachtigheid, obsessies, een verstoorde relatie met voeding, een onvervulde kinderwens of andere klachten die resulteren uit hormonale disbalansen?

Laten we samen de onderliggende oorzaken aanpakken zodat alle systemen in jouw lichaam weer optimaal kunnen gaan werken, je fysiek en mentaal in balans komt en jij je mooiste leven kunt leiden.

Investering

Wat ben jij bereid in jezelf te investeren? Dat is een vraag die ik iedereen stel. Niet alleen financieel gezien, maar juist ook qua tijd en moeite. We maken het zo makkelijk, lekker en leuk mogelijk (geen hiit trainingen en blaadjes sla per dag, trust me) maar het vraagt wel commitment en effort die je in jezelf zult moeten steken om je lichaam optimaal te voeden om weer in balans te komen. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg! Ik zal je alle tools geven om dit te kunnen bereiken, maar jij moet het uiteindelijk doen!

 Het traject bestaat uit zes consults van ruim 60 minuten en een direct 1-1 lijntje met Isabelle via whatsapp. Je krijgt alles wat je nodig hebt qua informatie en tools zoals een receptenboek, weekmenu’s en duidelijke adviezen persoonlijk op jou afgestemd.

Spreek ik je snel?