1:1 PCOS coaching

Op maat gemaakt één-op-één traject inclusief coaching van Isabelle

WIL JIJ JE PCOS AANPAKKEN

Maar herken jij je in het volgende?

Z

Je ziet door de bomen het bos niet meer

Z

Je leest en hoort veel verschillende en vaak tegenstrijdige informatie over PCOS

Z

Je hebt geen idee wat op jou van toepassing is

Z

Je snapt niet wat er precies in je lichaam gebeurt

Z

Je voelt je onbegrepen en soms ook ongehoord door je omgeving maar ook artsen en deskundigen

Z

Je voelt je onvrouwelijk of falend omdat je lichaam datgene niet kan 'waar het voor op de wereld is gezet'

Z

Je hebt geen of weinig vertrouwen in je lichaam

Z

Wat je ook doet, niets lijkt te werken of het is niet vol te houden

Z

PCOS voelt als onoplosbaar, je voelt je moedeloos

Z

Je weet niet waar je moet beginnen

Artikelen-pcos

DAN IS HET TIJD OM JE PCOS AAN TE PAKKEN 

bij de oorzaak

ZODAT JE LICHAAM VÓÓR JE GAAT WERKEN IN PLAATS VAN TEGEN JE

Door jouw oorzaak te achterhalen, focus aan te brengen en op een relaxte manier jouw persoonlijke aanpak te implementeren, kun jij je PCOS weer onder controle krijgen.

Of het nu gaat om een kinderwens, overgewicht, acne, haaruitval, overbeharing, stemmingswisselingen, neerslachtigheid: je kunt het allemaal aanpakken!

Misschien zie je PCOS nog als iets onoplosbaars, maar vanaf nu weet je beter!

Ik weet zo goed hoe jij je voelt. Ooit had ik ook zo’n ontzettende last van PCOS. Het belemmerde mijn leven in elk opzicht: mentaal, fysiek, mijn omgeving. Alles had ik al geprobeerd, hoe kon het dat wat voor anderen zo goed hielp, bij mij niets deed? Hoe kon ik zo weinig vertrouwen in mijn lichaam ervaren? Ik durf het bijna niet te zeggen, maar soms haatte ik mijn lichaam zelfs. Ik had altijd wat, waarom was ik zo anders dan anderen?

Totdat ik het grote plaatje ging zien door al het onderzoek en alle beschikbare informatie te bundelen. Ik ontdekte welke puzzelstukjes nog misten. Na wat kleine aanpassingen had ik mijn leven weer terug. Ik kreeg weer vertrouwen in mijn lichaam, had PCOS onder controle, mijn symptomen verminderden en het allerbelangrijkste ik was en ben GELUKKIG!

LAAT MIJ JE HELPEN MIDDELS

1:1 PCOS COACHING

En vind jouw persoonlijke aanpak zodat jij je PCOS nu écht onder controle kunt krijgen

Of je nu struggelt met het vinden van JOUW persoonlijke aanpak, veel stress ervaart, een verstoorde relatie met voeding hebt (ontwikkeld), of niet weet waar je kunt beginnen: ik help je graag!

Ik ben Isabelle, founder van PCOS Platform en ik help jou graag op een relaxte manier je hormonen weer in balans te krijgen en weer vertrouwen te krijgen in je lichaam zodat jij van je vervelende symptomen af kunt komen, minder last hebt van onzekerheden en (wanneer gewenst) op een natuurlijke manier zwanger kunnen raken of je kansen op een geslaagde fertiliteitsbehandeling kunt verhogen.

Ik weet hoe het is om PCOS te hebben en begrijp je als geen ander, maar weet ook hoeveel beter jij je kunt voelen. Dat gun ik jou zó!

 

Thanks 

HET WERKT ECHT

Isabelle heeft mij in een aantal 1:1 consulten heel fijn geholpen! Op het gebied van voeding ben ik al een tijd goed op weg. Toch liep ik nog tegen wat dingen aan rond het omgaan met PCOS. En dan met name mijn mindset rondom voeding en mijn cyclus. Soms was ik bang dat ik mijn “PCOS proof” leefstijl meteen had verprutst als ik eens iets te veel snoep. Hier hebben we over gepraat en Isabelle gaf me het inzicht dat het om de balans gaat en het niet perfect hoeft. Stress die je hebt om iets wat je eet wat minder gezond is is nog schadelijker dan die chocola op zichzelf.

Daarbij kwam ze ook met handige tips wat mij hielp om het in de praktijk toe te passen. Het werkt echt! Ik kan het veel beter loslaten wat mij echt rust geeft, en dus (onbewust) minder stress. 

Isabelle is een lieve, behulpzame en heel kundige vrouw die je op een liefdevolle manier helpt bij al je vragen en onzekerheden. Wat ik zo speciaal vind aan Isabelle is dat ze naar jouw als uniek persoon kijkt. Ze komt niet met standaard adviezen of regels, maar past haar adviezen op jou aan. Dit maakte dat ik me erg op mijn gemak voel bij Isabelle! Ook helpt ze je uit negatieve overtuigingen te halen wat relativerend werkt. In de gesprekken neemt Isabelle alle tijd voor je wat een fijn gevoel geeft, er is geen vraag te gek bij Isabelle!
Kortom; heb je vragen of hulp nodig bij je PCOS? Dan kan ik je van harte aanbevelen eens een afspraak bij Isabelle te maken!

OVERZICHT & FOCUSPUNTEN

Hi, mijn naam is Eline. Ik ben 23 jaar en woon in een klein dorpje in de provincie Groningen. Vijf jaar geleden ben ik erachter gekomen dat ik PCOS heb. In de afgelopen vijf jaar ben ik bij verschillende specialisten/diëtisten geweest die mij hebben voorzien van veel adviezen en informatie. Dit heeft mij zeker geholpen en wijzer gemaakt, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik door de bomen het bos niet meer zag. 
Isabelle heeft er in haar programma (PCOS Academy) niet alleen voor gezorgd dat ik weer overzicht heb en weet wat mijn focuspunten zijn. Ze heeft er ook voor gezorgd dat ik 10 leuke en lieve vrouwen heb leren kennen die hetzelfde doormaken. Ik las vaak succesverhalen over vrouwen die hun PCOS de baas zijn geworden, maar nooit hoe vrouwen hier mee omgingen en waar ze zowel fysiek als mentaal door heen gingen.
Dankzij Isabelle en ook dankzij de andere vrouwen in de cursus heb ik geleerd dat het oké is om last te hebben van bepaalde klachten en dit soms moeilijk te vinden of hier onzeker over te zijn. Ik kan deze klachten nu beter accepteren omdat ik weet dat het erbij hoort en ik deze niet als enige ervaar. Ik ben Isabelle ook erg dankbaar voor haar persoonlijke begeleiding. Ik kon haar altijd appen als ik vragen had of ergens mee zat. Dankjewel Isabelle en de andere vrouwen 💕

Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek leren we elkaar even kennen en bespreken we jouw situatie. Aan de hand daarvan kijken we samen naar de beste stap voor jou. Ik ben altijd eerlijk of ik de persoon ben die jou kan helpen of dat je beter bij een andere coach/therapeut terecht kunt of zelf al verder kunt.

Mocht je bij mij instappen, krijg je een op maat gemaakt plan van mij op basis van jouw wensen en wat ik nodig denk te hebben om jou écht verder te kunnen helpen.